Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

MSÜ Tercih Sonuçları Açıklandı!

https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresine e-devlet ile giriş yaparak tercih sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.
  2. UnlegitPanda

Ösym Fotoğraf Hk.

Konuyla alakasız, netleriniz nasıl?
  3. UnlegitPanda

Kuzenimin YKS sonucu nasıl?

https://antalya.edu.tr/tr/burslar-ve-ucretler Hocam burada Hukuk felan okuyabiliyor mu?
  4. UnlegitPanda

Kuzenimin YKS sonucu nasıl?

Ortalama bir bölüm gelir mi dostlar?
  5. UnlegitPanda

E-Okul Devamsızlık girişleri ne zaman kapanır?

15.5 özürsüz devamsızlığım var, pazartesk bunu raporluya geçirteceğim ama sistemin kapanmasından korkuyorum. Devamsızlık girişleri ne zaman kapanıyor?
  6. UnlegitPanda

MSU KHO'a girmek için hangi sınava girmeliyim?

Hocam kara harpa girmek zor mu?
  7. UnlegitPanda

TYT için dershaneye gitmeme gerek var mı?
  8. UnlegitPanda

Selam dostlar seneye son sınıf olacağım ve KHO'na girmek istiyorum, bunun için hangi sınavlara girmem gerekiyor? Ortalama bir öğrenciyim KHO'ya girmek için dershaneye girmem gerekiyor mu?
  9. UnlegitPanda

Deprem bölgesinde ki öğrenciler sınıf tekrar mı yapıcak?

Kuzenim deprem bölgesinde lisede okuyordu, ancak depremden dolayı ikinci dönemde devam şartkı kalkmış orada ki öğrenciler sınıfı direk geçicek mi yoksa sınıf tekrarı mı yapılıcak?
  10. UnlegitPanda

E Okul ne zaman kapanır?

Bizimde derslerin çoğu boş o yüzden okulda zaman kaybetmek istemiyorum.
  11. UnlegitPanda

E Okul ne zaman kapanır?

Çarşambadan sonra devamsızlıklar sayılır mı acaba 1641913601 Denemek lazım pazartesi gitmiyeceğim bakalım yazılıcak mı
  12. UnlegitPanda

E Okul ne zaman kapanır?

Yapıcak bir şey yok o zaman okulu arayıp 5 günlük izin alıcaz.
  13. UnlegitPanda

E Okul ne zaman kapanır?

Son hafta okul gitmeyi düşünmüyorum ama 4,5 gün devamsızlığım var sıkıntı olucak gibi
  14. UnlegitPanda

E Okul ne zaman kapanır?

Burada havalar çok kötü haftaya okula gitmeyi düşünmüyoum e okul ne zaman kapanıyor?
  15. UnlegitPanda

Uzak Liseye Nakil İçin Şartlar

Adresimden uzak bir liseye nakil verdim 22 kontejan var ve ben 10.sıradayım adres uzaklıgından dolayı okula girmemde bir sıkıntı olur mu? Okul ev arası ortalama 5KM
  16. UnlegitPanda

Sorumluluk sınavı ile ilgili

10. Sınıfa geçtim 9.sınıfta edebiyattan 48 ortalama aldım başka 3'üm yok. Şuan sorumluluk sınavları var okulda girmem gerekiyor mu?
Top Bottom