Arama sonuçları: *

1. Y

SAY 28K Muhendislik önerisi

Almanyaya gitmeyi düşünmüyorsan taünün pek bi esprisi yok önermem kocaeli güzel üniversitedir kaliteli eğitimi vardır okunur marmaraya yorum yapamıycam
  2. Y

Sizce sıralamam yeterli mi?

Beni de 7300den attı :( 1721253761 Kaçtı senin obp benim 92.4
  3. Y

Sizce sıralamam yeterli mi?

Yakın yapmışız ben de 8100deyim konuyu takipteyim kafam karışık hangi mühendisliği ve üniyi yazsam diye düşünüyorum 1721253644 Ha bir de bahsettiğin yere yüzde 90 ihtimalle yerleşirsin
  4. Y

Yks 24 Bölüm tercihi

Sayısal 8 bin sıralamaya hangi mühendisliği önerirsiniz aklımda yapay zeka mühendisliği var henüz keşfettim araştırıcam
  5. Y

YKS'de İyi Yapan Yazın Ne Yaptı?

Tyt yaz kursuna gitmiştim eh işte verimli sayılırdı ama zamanımın çoğunu bi projeye harcamıştım yani dershanede dersi dinlediğim kadarıyla bıraktım ama bence bu çok da mantıklı bir soru değil herkesin eksiği farklıdır sonuçta en iyi kendin bilirsin
  6. Y

Obp puanım kırılır mı?

Eğer tercihlerinden biri gelirse ve gitmezsen o zaman kırılıyor OBPn. Senin dediğine göre yerleşmediysen kırılmaz.
  7. Y

2. dönem ortalaması 50 nin aşağısıysa dersten kalır mısın

Tam emin değilim yalan olmasın ama tüm senenin ortalamasına bakıyorlar diye biliyorum
  8. Y

YKS 2024 Adayları Netler Nasıl?

Geçen sene çok oyun oynuyordum bilgisayarda ya çalışma sürem sene ortalamasına vursan günlük 2 3 saat anca eder 55k gelmişti daha iyi yapabileceğimi bildiğim için mezuna kaldım
  9. Y

Evet hocam ilk ve son mezun senem inşallah
  10. Y

100 105 tyt 70 75 ayt ama çok yoruldum ya
  11. Y

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

Kamu personeli seçme sınavıyla memur değil de ne seçiliyor tam olarak?
  12. Y

Sizce yks 2024 te bölüm sıralamaları düşer mi yoksa yükselir mi?

Bölüme bağlı tıp diş eczacılık diyorsan geriler. Mühendisliklerin büyük bir kısmı ilerler
  13. Y

YKS'ye Günler Kala Sky-is-the-Limit

Sağ oool senin de
  14. Y

Daha da yükselebilmek için yapabileceğim tek şey dua etmek çünkü yapabileceğim her şeyi yaptım 😅 Ayrıca o kanalı da izlemiştim daha önce sağ ol önerin için
  15. Y

Selamunaleyküm kardeşim aynı yolun yolcusuyuz gördüğüm kadarıyla ben de mezunum ağustos ortası gibi başladım çalışmaya. Ne gittiğim bir dershane var ne de aldığım bir koçluk. Her gün sabit ve en fazla çalışabildiğim süre 9 10 saat eğer dediğin gibi 12 15 saat çalışıyorsan helal olsun. Ben tüm...
  16. Y

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Acayip bi rekabet var ben var gücümle 6 7 aydır çalışıyorum hedefim ilk 5 bin gelecek gibi duruyor inşallah ama sınava hazırlanmak çok zor bir de ben mezun olduğum için evde tek çalışıyorum kimse yok görüştüğüm yalnızlık yaramadı bana çatlattım kafayı valla 1712224298 Ayrıca okuması da ayrı bir...
  17. Y

Van'da yaşanan olaylar nedir ?

Ne eksik ne fazla ağzına sağlık kardeşim ben de aynı düşünüyorum
  18. Y

Van'da yaşanan olaylar nedir ?

Vanda yaşıyorum kardeşim anlatayım sana olayı şimdi pkkdan yargılanan bir aday vardı seçimi kazandı ama mazbatası bu gerekçeyle verilmedi, 2. Olan akpli adaya verildi. Dün kıyamet koptu burda şehir yıkıldı polisle karşı karşıya geldi halk twittera girersen görürsün ne demek istediğimi. Bugün de...
  19. Y

Yks Yerlestirme Sonucları Açıklandı!

55 bin ile tercih vermiştim (sayısal). Hiçbiri gelmedi yerleşemedim. Bir sene daha aynı çile :(
  20. Y

Mi̇lli̇ Savunma Üni̇versi̇tesi̇ Sinavinız Nasıl Geçti

Aradım ama şimdilik göremedim.
Top Bottom