Arama sonuçları: *

• Users: Yasinn
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yasinn

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Teşekkürler. Akli denge kısmındaki örnek kişiye patladım :D
  2. Yasinn

Öğretmen Öğrenciye Hakaret Edebilir mi?

CİMER üzerinden olayı açık bir şekilde yazarak şikayette bulunabilirsiniz. Bu şikayetler direkt olarak gerekli yerlere gidiyor. Sizinkide önce ilçe milli eğitime oradanda okul yönetimine gider. Tavsiyem CİMER üzerinden şikayet edin.
  3. Yasinn

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Bilgisayar programcılığı. Şimdiki aklım olsa bir sene daha mezuna bırakır mühendislik okurdum.
  4. Yasinn

Üniversiteler online eğitime geçti.

Bu üniversitenin sorumluluğunda. tabii ki sıkıntılar olacaktır ancak denenmeli bence. 1676124034 Kesinlikle.
  5. Yasinn

Hocam pandemi konusu ile bu konu farklı bence, sizin gibi bir çok kişiye pandemide yazık oldu. Ancak eğitim eşitliği dediğiniz kavrama katılmıyorum, İstanbul'da şehiriçinde okuyan biri okula gitme imkanı varken sırf şehir dışından o okula gelenler var diye full online'a dönmek saçma. Eğer online...
  6. Yasinn

Hocam kendi evlerinde online'dan girme mecburiyetindeler o zaman. Şehir içi olanlar ne yapsın? Bu yüzden ismi hibrit. 1676123460 Örnek veriyorum ben şehir dışına gitmek yerine şehiriçi okudum çünkü daha fazla para verecektim.
  7. Yasinn

Hibrit eğitim ile sınıflardan canlı ders yapılabilir. Bazı hocalar uyguluyordu ve her üniversiteninde böyle bir imkanı olduğuna eminim. 1676123296 Sıralamalar bakımından özel ile pek fark olmuyor. Yani her türlü belli bir puanı almış olman lazım.
  8. Yasinn

Güzel ülkemin eksikliğinin cezasını maalesef öğrenciler çekiyor. Şu ortamda tabii ki doğru karar ama birileri ceza çekmemeli. 1676122824 Kesinlikle katılıyorum.
  9. Yasinn

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre depremzedeler KYK yurtlarında kalacağı için üniversiteler bu bahar döneminde derslerini online olarak işleyecek. Kararın tüm illeri kapsayıp kapsamadığı bilinmiyor. Yeni açıklamalar gelir ise konuyu editlerim.
  10. Yasinn

kyk toplu para ne zaman yatar

Herkes yanlış bilgilendirme yapmış :D Ocak gelmeden paralar yatacak.
  11. Yasinn

KYK KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ

Evet, bende öyle biliyorum ancak gene araştır bi.
  12. Yasinn

KYK KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ

Evet. Evet. Okul başlangıç tarihinden itibaren ödeme alırsan okul sonunda burs/kredin kesiliyor. Uzasa bile kesilir yani.
  13. Yasinn

KYK KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ

1.71 nerdeymiş? Gösterin bizde görelim. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
  14. Yasinn

KYK KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ

Yanlış bilgilendirme yapılıyor. Faiz yok!
  15. Yasinn

KYK KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ

30.000 sembolik yazılmış, daha fazla veya az olabilir. Faizsiz ödeyeceksin, ne kadar aldıysan o kadar.
  16. Yasinn

KYK Burs/Kredi Sonuçları Açıklanıyor!

Akşam 20:00'da Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu İnstagram üzerinden canlı yayın yapacak ve burs/kredi ile ilgili merak edilenleri cevaplandıracak. Geçen sene olduğu gibi bu senede canlı yayından sonra sonuçların açıklanması bekleniyor.
  17. Yasinn

KYK Burs/Öğrenim Kredisi Hakkında Bilgi

Her sene Aralık sonunda (2022 miktarı 850 TL) 850*3= 2550 yatar. Ocak 6-10 arasında TC kimlik nonun son hanesine göre zamlı burs/kredi'ni alırsın.
  18. Yasinn

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

30 adet kahve için neden 3-4 bin lazım diye sorgulamıyor, gelmiş burda "yeter yeter" diyor.
  19. Yasinn

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Hiç hayırlı olmadı...
  20. Yasinn

300 Adet Çözümlü Fonksiyon Sorusu Lazım

Bu nasıl ceza ? Böyle eğitimciler kaldımı hala. İnsanı eğitimden soğuturlar.
Top Bottom