Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Ortaöğretim KPSS başvuruları başladı!

Hemşire Ebe Sağlık Teknisyeni Teknisyen Hizmetli Sağlık Memuru Laborant Kaloriferci Çocuk Bakıcısı Zabıta Memuru Rasatçı İtfaiye Eri Veteriner Sağlık Teknisyeni Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni
  2. Yavuz Sultan Selim

Ortaöğretim KPSS başvuruları başladı!

2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim) başvuruları bugün sabah başladı. Ben yeni farkettim haberi olmayan arkadaşlarında bilgisine. Ben başvurdum. Başlangıç Tarihi : 18.07.2024 - 10:00 Bitiş Tarihi : 30.07.2024 - 23:59 Sınav Ücreti: 350 ₺
  3. Yavuz Sultan Selim

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

TYT - AYT SONUÇLARI AÇIKLANDI
  4. Yavuz Sultan Selim

DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE BİR DÖNEM SONA ERDİ!

YÖK Başkanı Erol Özvar, devlet üniversitelerindeki 2'inci öğretim programlarının kapatıldığını açıkladı. Mimarlık, eczacılık, psikoloji, beslenme-diyetetik ve temel bilimlere özgü bazı programlarda da kontenjan düşürme yoluna gidildi.
  5. Yavuz Sultan Selim

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

Evet, sadece Ziya Selçuk iyiydi
  6. Yavuz Sultan Selim

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı) Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir...
  7. Yavuz Sultan Selim

🔴 ERDOĞAN'IN 2 YETKİSİ ELİNDEN ALINDI!

Sonuna parantez içi ünlem koy yoksa ciddiye alanlar olur
  8. Yavuz Sultan Selim

İyi görünme tiyatrolarımı?
  9. Yavuz Sultan Selim

Bende ilk kez bir konuyu bu kadar hevesli açtım
  10. Yavuz Sultan Selim

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken kritik 2 karar; 1) Cumhurbaşkanı'nın üniversitelere rektör ataması anayasaya aykırıdır. 2) Merkez Bankası Başkanı görev süresi dolmadan cumhurbaşkanı kararınca değiştirilemez. Anayasa Mahkemesi'nin, CHP'nin 703 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin bazı...
  11. Yavuz Sultan Selim

🟠 MEB: "MÜFREDAT DEĞİŞİYOR!"

*Göz Boyama
  12. Yavuz Sultan Selim

🟠 MEB: "MÜFREDAT DEĞİŞİYOR!"

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağını yayınladı. 1 haftalık askı sürecinin ardından eleştiri, görüş, öneri ve paylaşımlar doğrultusunda revize edilecek taslağa son şekli verilecek. "SON 1 YILIN DEĞİL 10...
  13. Yavuz Sultan Selim

🟠 Yeni Karar! Okullarda Tatil Süresi Kısalıyor! ⌛

Türkiye'de 180 gün olan eğitim süresinin 200 güne çıkarılması için Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Projenin uygulamaya alınmasıyla ara tatilinde değişme beklenmezken yaz tatili kısalacak. Uygulamayla gelişmiş ülkelerde 200 gün olan eğitim-öğretim süresi ortalamasına çıkılmış olacak. ARA...
  14. Yavuz Sultan Selim

🟡 ÖSYM Yapay Zekayla Soru Hazırlayacak!

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy: Yapay zekayla soru üreteceğiz "Yapay zeka ile soru üreteceğiz, değerlendirmeler yapacağız ve bu alanda çok önemli bir başlangıç olacak." ifadelerini kullandı. "YAPAY ZEKA AKTİF OLARAK KULLANILACAK" ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Ersoy, ÖSYM Başkanlığınca bu yıl...
  15. Yavuz Sultan Selim

Lise Nakil İkametgah

Nakil olmak istediğin okulun bulunduğu İl ve İlçe'de ikametgahın olması gerek biz mesela Ankara'da yaşayan halamlara aldırmıştık erkek kardeşimin ikametgahını sonra nakil işlemi gerçekleşti.
  16. Yavuz Sultan Selim

📍[TARTIŞMA] Sizce Türkiye de sosyal çürümemi var? 💬

suriyeli, afgan vs mülteci durumu nedir oralarda? Bizim Kocaeli'de kaynıyor.
  17. Yavuz Sultan Selim

Sosyal Medya zaten her konuda yanıltır ve yanılttırır güzel algı yapılabilecek bir ortamdır. Dediğin gibi; sosyal medyaya bakınca sanarsın Trabzon artık arapların ama işin gerçeğini bilmek yeter. Abartılara itibar etmeye gerek yok fakat satıldığı da acı gerçek. Klasik bir laf vardır ya; "Siz...
  18. Yavuz Sultan Selim

Turistik olaylara kimse bir şey demez. Herhalde Trabzon'da araplara satılan ev, arsa, toprakları kastediyor da olabilir. Trabzon'da değil yani, İstanbul gibi mega kentlerde de harıl harıl araplara hizmet ediliyor. Mesela Kanal İstanbul Projesini neden bu kadar diretiyorlar? Çünkü İstanbul'un...
  19. Yavuz Sultan Selim

Kendi kendimize köstek olmakta harika bir toplum olduk
  20. Yavuz Sultan Selim

İhbar etsem şimdi ne olur acep?
Top Bottom