bence abartmayalım dershane demek her gün belli bir yol çekmek + olarak halihazırda bildiğin şeyleri hocalardan bir daha dinleyip zaman kaybetmek demek. Konu eksiği yok derken kusursuz derecede bitirmiş değil varsa da spesifik konularda vardır onlara da ekstra çalışarak zaten bitirebilir bu işi.
Böyle bir sonuç yapmak konu eksiğim yok demek zaten yaptığın sıralama kötü değil ama ideallerin doğrultusunda mezuna kaldıysan emin ol dershane fayda sağlamaktan çok zarar verir planlı ve programlı biriysen zaten bildiğin konuları evde 1 sene boyunca tekrar tekrar çalışmak seni istediğin yere...
Sınava hiç çalışmadan girerek 1 milyon yaptıysanız seneye gerçekten güzel bir çalışma ile 250-300 bin civarlarına çeker bir bölüme yerleşirsiniz diye düşünüyorum. Ben çalışmam yapamam derseniz bilemem ama çalışma gayreti varsa seneye kesinlikle bu sıralama yarıya çekilir.
Kanka bir şey sorabilir miyim? ben hayatım boyunca hiç dile çalışmadım ama sınava girdim. 50K sıralama geldi dilden. Bu sene mezuna bırakıp 1 sene sadece dil çalışsam iyi bir şey yapabilir miyim yoksa daha çok mu zaman gerekir.