Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Sınıfımdan memnun değilim sayısala geçmeli miyim?

Fiziği 2. Dönem 96 ilk dönem 45 sınav notları alarak geçtim. Kolay gelen konuları yapıyorum üstüne düşünce, birde hayatım boyunca hep sınava 3 4 saat çalıştım hep son gün. Okuldada not vb. Tutmaz hocalar yazdırmaz genelde pek kafada yormam evde bakarım hep. 1757455024 Hocam geçiş yapacağım...
  2. Yozgatlııı

Hocam obp 3 4 puan aşağıda olur tabii ki dediğiniz doğru lakin ortalamayı düşürmeden 70 küsur geçerim gibi gene 9. Sınıf 71 10. Sınıf 72 11. Sınıf en kötü 70 inşallah 1757453024 Hocam göz attım sayısaldaki meslekler tabikide ilgimi çekti bilgisayar mühendisliği, veya yapay zeka operatörlüğü...
  3. Yozgatlııı

Hocam 3 EA sınıfı var, birisi okulun en kötü elemanlarının atıldığı sınıf onu eledim, ikincisi 30 kız 4 erkek. İmam Hatipden gelen bir öğrenci olarak neyden çekindiğimi anlamışsınızdır. Birde şuan bulunduğum sınıf var kitlesi hiç hoşuma gitmiyor. Hedefim ne bilmiyorum hocam bilgisayara yatkın...
  4. Yozgatlııı

Hocam 1 günde buna nasıl karar vericem hiç bilmiyorum 4 yıllık mühendislik gibi şeyler için yüksek derece istiyor onları yapamayacağıma eminimin eşit ağırlıktada olsam derecem.ortalama olacak ama sınıfı geçme olarak sıkıntı yaşamam
  5. Yozgatlııı

Hocam cumaya kadar sürem var bu sınıfta bulunmaktan çok rahatsızlık duyuyorum açıkçası ama korkuyorum bir andanda ne yapıcam hiç bilmiyorum
  6. Yozgatlııı

Hocam sınıfta kalmam geçerim o kadar tembel bir çocuk değilim lakin sadece eklenen 2 ders koymaz gibime geliyor, üstelik mesleğimi ne istiyorum onu bile bilmiyorum jandarma polis sadece gidişatını bildiğim örnekler.
  7. Yozgatlııı

@Ahmet Sevinç aslında jandarma veya polislik şuan tek detaylı bildiğim meslekler aslinda ne istiyorum onu bile bilmiyorum 1757450667 Hocam derslerim 10. Sınıfta aşağı yukarı böyleydi sizce geçmek mantıklı mı masaüstü PC vardı sattım laptop almayı düşünüyorum kütüphane için üstüne düşerim
  8. Yozgatlııı

Hocam matematik aynı biyoloji bariz kolay tek zor yanı fizik ve kimya eklemesi, onuda yoğun çabalar karşılığı yaparım gibi düşünüyorum. 1757450452 Hocam matematik olarak aynısını göreceğim fark yok fiziği 10. Sınıfta ilk dönem 50 ikincisi dönem iki sınavlarda 95 olarak geçtim. Biyoloji ezber ve...
  9. Yozgatlııı

@hazarcoban abim sen yardım et zamanında da yardımcı olmuştun uzun yazmışım bakan yok
  10. Yozgatlııı

Dostlar 11. Sınıfın ilk günleri, okulumda 3 tane eşit ağırlık sınıfı var. Birisi rezalet, birisi 30 kiz 4 erkek, birde benim içinde bulunduğum. İlk satır neden memnun olmadığımı 2. Satır ise geleceğim için ne yapamam gerektiğini sorduğum nokta. İmam hatipten gelen biri olarak kızlara yaklaşımım...
  11. Yozgatlııı

Lisenin ilk günü ne yapacagız?

9 önemli özellikle matematiği 10 genelde laylaylom geçer
  12. Yozgatlııı

NAKİLLER NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Her cuma
  13. Yozgatlııı

Liselere yetersiz obp ile girmek

reis sana önerim anadolu lisesine gitme derslerle haşır neşir olan birisi değilsen yazık edersin kendine. sınıfı geçersin ancak hafızada bir şey olmaz mezun oluncada üni sınavında kafaya dank eder ama iş işten geçmiştir. meslek lisesine gir mesleğini eline al okula okul olması için gidiyorsan...
  14. Yozgatlııı

Liselere yetersiz obp ile girmek

Kardeş sana bu işin sırrını veriyorum, puan işi asparagas alakası yok. Eğer nakil zamanı içinde 1 haftada (haftada 1 onaylanır) alım puanı 80 ise ve senin haricinde talep yoksa senin puanında 65 ise varsayıyorum. Giriyorsun. Girdim girdik. Biliyoruz.
  15. Yozgatlııı

Matematik bilen dostlar yardım

Ortalama 73 geçen kim tembel oluyor beni tanımıyorsunuz forumdan görmekle bu yorumunuzun dayanağı nedir
  16. Yozgatlııı

Hocam cansınız çok teşekkür ederim tekrardan internette böyle bir açıklamayı bana kimse vermezdi saolun:blobdance::peepokalp:
  17. Yozgatlııı

Hocam farklı açı sayısı kadar 150 oluyor değil mi formüle 3 ü ordan yazıyoruz yanlış anlamadıysam
  18. Yozgatlııı

hocam işiniz rast gelsin çok teşekkür ederim cansınız :peepokalp:
  19. Yozgatlııı

Dostlar bu soruda açıları yazıyor formüle oturtuyor oraya kadar tamam, ama 150.(n-3) nerden geldi 3 tane daha köşe yani 3 tane 150 olduğunu nerden öğrendik?
  20. Yozgatlııı

Kimya bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Cansınız hocam sağolun yapamadıklarım olursa sorarım teşekkür ederim
Geri