Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yphen

Açıköğretim Finallere girmezsem ne olur?

Arkadaşlar selamlar soru başlıkta gördüğünüz gibi "Açıköğretim Uzaktan Eğitim" olarak okuyorum yani sadece sınavlara gidiyorum dersler online oluyor fakat hem çalıştığım için hem de kendimin ve annemin sağlık sorunlarından ötürü vizelere giremedim aynı şekilde finallere de girmezsem ne olur...
  2. Yphen

ANKUZEF nedir iyi midir?

Ankarada oturuyorum hocam 2. üniversite kapsamında derken o konuyu biraz açar mısınız?
  3. Yphen

ANKUZEF nedir iyi midir?

ÖSYM bu sene herkesi dibe batırdığı için puanım yetmesine rağmen düştüğüm üniversiteye bakın, Hakkımı haram ediyorum o ayrı mesele ama bu bölümü okuyup ne tür iş olanakları var bilmiyorum bir de ben çalışıyorum yani bildiğimiz açık lise tarzı ise sorun yok gidip sadece sınavlara girip...
  4. Yphen

ANKUZEF nedir iyi midir?

Onu biliyorum hocam işleyişinin farklı olduğunu duydum onu soruyorum.
  5. Yphen

ANKUZEF nedir iyi midir?

Arkadaşlar selamlar şuan elimde bir mesleğim var fakat mecbur olarak üniversite okumam gerekiyordu istediğim bölümlere puanım tutmasına rağmen yerleşemedim ve Ankara'da ki ANKUZEF - Bilgi yönetimi bölümüne yerleştim burayla alakalı ve bölümle alakalı bilgi sahibi olan birisi var mı? ANKUZEF...
  6. Yphen

Üniversitede kavga oluyor mu

Hocam konu ile bağımsız bir şey sormak istiyorum müsaadenizle bende okumak için aydına geleceğim nasıl bir yer? Ortam olarak şehir olarak?
  7. Yphen

YKS Ek tercih üniversiteler hakkında öneri

Anladım hocam bende Aydın ve Akdenizi düşünüyorum zaten. Evet hocam orayı çok övüyorlar gitmeyi bende istiyorum.
  8. Yphen

Kampüslerinde ne gibi sıkıntı var hocam? 1662814650 Neden hocam?
  9. Yphen

Arkadaşlar selam 2. dönem tercihler de puanımı bilişim bölümlerinden tamamına kullandım. Zaten 14 senedir bu iş ile ilgileniyorum her dalı ile ilgili bilgi sahibiyim bunun üzerine çalışmalar ve projeler yapıyorum vs. Tek sorum şu bu aşağıda ismini verdiğim üniversitelerin hangisine gitmem daha...
  10. Yphen

Yks ek tercihler ne zaman???

7 Eylül'de başlayacakmış
  11. Yphen

YKS - AYT Net Taktiği ?

TYT ve AYT puanı nasıl işliyor acaba bilgi verir misiniz?
Top Bottom