Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

ortalamam düşük bursum kesilir mi

merhabalar. uludağ üniversitesinde okuyorum. 1.dönem ortalamam 1,8 in bi tık altında kalcak gibi. kaldığım 1 ders var sadece. eğer 2.dönem yüksek yapıp genel ortalamam 2nin üstünde olursa kyk bursu kesilir mi, ve dönem tekrarına kalır mıyım?
  2. Yunus Emre 16

Hangi test kitabını önerirsiniz?

Paragraf için özel bı kitap almadım sanırım hiç. Fakat internetten vs. paragraf soruları çözüyorum. Tonguç pek düşünmüyorum. Onun dışında önerebileceğin başka yayınlar varmı? Mümkünse kolaydan zora gitsin testler
  3. Yunus Emre 16

Seviye derken? Pek anlamadım ama, bu kitabı okuduklarımı iyi anlamak için alırım. Pek kitap okuma alışkanlığım yok da o yüzden.
  4. Yunus Emre 16

Selamün aleyküm. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim. Bu sene devamsızlıktan bilerek sınıfta kaldım. Eksiklerimi tamamlamak için. Şimdi,paragraf test kitabı almak istiyorum. Hangi yayıncılığı,hangi test kitabını önerirsiniz? (Not.. sayısal öğrencisiyim).
  5. Yunus Emre 16

Bu test kitabını çözmek zaman kaybı olur mu? Yardım pls.

Tek önerim, tyt ve aytye ufaktan da olsa çalış. Deneme falan çöz. Konu eksiklerini bitir. Yoksa çok sıkışırsın benim gibi 😅
  6. Yunus Emre 16

Sizce eşit ağırlık mı? Sayısal mı?

merhaba. ben 12. sınıf öğfrencisiyim. sayısalda okuyorum. sana şöyle söyleyeyim;matematiği çözmeyi sevmediğin sürece yapman birazcık da olsa zor. ha, imkansız değil. fakat rakiplerinden daha fazla çalışman gerek. mesela ben,küçüklüğümden beridir matematiği severim , ama ; 9-10-11. sınıftaki...
  7. Yunus Emre 16

Bu test kitabını çözmek zaman kaybı mı?

Selamün aleyküm. Ben 12.siniftayım. Benim 9-10. sınıfta aldığım böyle bir test kitabı var. Baskı tarihi 2018. Yks 2022 veya 2023 e hazırlanıyorum. Bu test kitabını çözmek zaman kaybı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim....
  8. Yunus Emre 16

Bu test kitabını çözmek zaman kaybı olur mu? Yardım pls.

Selamün aleyküm. Ben 12.siniftayım. Benim 9-10. sınıfta aldığım böyle bir test kitabı var. Baskı tarihi 2018. Yks 2022 veya 2023 e hazırlanıyorum. Bu test kitabını çözmek zaman kaybı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim....
  9. Yunus Emre 16

LGS' ye Son 21 Gün!!

Matematik çok zordu. Sıkıntı biraz.
  10. Yunus Emre 16

Bir bilgisayar mühendisi neler yapabilir?

Bilgisayar mühendisi neler yapabilir? Tümünü söyler misiniz? (Örneğin: parçaları inceler, üretir vb .)
  11. Yunus Emre 16

Abdullah abi gibi olmak için ne yapmam lazım?

Selamünaleyküm. Ben sayısal öğrencisiyim. Benim hayalim, bilgisayar ve parçaları il le uğraşmak,aynı zamanda yazılım vb. şeylerle de ilgilenmek istiyorum. Ve Donanım Arşivi nin yaptığı gibi , parçaları insanlara tanıtmak vb şeyler istiyorum. Ne okumam lazım? Bilgisayar mühendisliği mı, yazılım...
Top Bottom