Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

hocamm nasl yaptnz
  2. ZorTİnaYtİ

Üniversitenin Yurtdışına Gönderdiği Öğrenci Sayısına Nerden Bakabilirim

Kanka bu sene önerilen 4k 4.5k
  3. ZorTİnaYtİ

Teşekkürler neden red yedikleri vs. Bellimi gitsem onaylanirmi?
  4. ZorTİnaYtİ

İleriki Yıllarda work and travel yapmayı planlıyorum üniye gitmeden önce gönderdiği öğrencilerin sayısı önemli vs. diye duydum bunu nerden öğrenebilirim OKUL:manisa celal bayar üniversitesi besyo
  5. ZorTİnaYtİ

Besyo hakkında bilgisi olan varmı?

kanka online başvurular oluyo diye biliyom tam süreci bilmiyorum ben şuanda besyo programına gidiyorum onlar ayarlar büyük ihtimal çoğu şeyi
  6. ZorTİnaYtİ

Besyo hakkında bilgisi olan varmı?

kanka puanın tuttuğu yere gidiyosun ben cbü gircem seni bilemem üninin olduğu ilde oluyor genelde üni parkur+tytpuan istiyo bunlar bölümden bölüme değişiyo mesela beden öğretmenliğinden tyt sıralaman 800kdan altta olması gerekiyo
  7. ZorTİnaYtİ

YKS Sınavında Optik Okuyucudaki tc kimlik yerini yanlış eksik kodlama

onu bilmiyorumda bişi sorcam bu ali ile ahmet kutu itio çekiodu onun cevap neydi
  8. ZorTİnaYtİ

biyolojiden kalıcam yardım

kopya çek xd
  9. ZorTİnaYtİ

erasmus hakkında bilgilendirirmisiniz

lise son sınıf öğrencisiyim bölüm hocamız seneye hollandada staj olucağını söyledi seçmeler falan olucakmış sizce seçmeler nasıl olabilir ne gibi sorular sorarlar bu arada geçen yıl falan aşırı derecede hollandaya gitmek istemiştim kısmete bakın bakalım gidebilecekmiyim :)
  10. ZorTİnaYtİ

hollanda erasmus hakkında yardım edermisiniz

lise son sınıf öğrencisiyim bölüm hocamız seneye hollandada staj olucağını söyledi seçmeler falan olucakmış sizce seçmeler nasıl olabilir ne gibi sorular sorarlar bu arada geçen yıl falan aşırı derecede hollandaya gitmek istemiştim kısmete bakın bakalım gidebilecekmiyim :)
Geri