Arama sonuçları: *

• Users: anonim3
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Okulu Bırakmalı mıyım?

aynı düşüncedeyim derslerim iyi olmasına rağmen meslek lisesine geçip bilişim teknolojileri bölümünden eğitim almak istiyorum..ailen karşı çıkmıyosa ve cidden Anadoluda yapamıyosan gitmelisin bence..
  2. A

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

geometriyle matematik paralel gitmeli hocam o zaman çünkü karekök ondalık sayılar ve 4 işlemde iyi olman lazım geometrinin en temeli bu daha sonra kuralları çeşitleri falan var ikisini paralel götürmeye çalış ama asla geometriyi son zamana bırakırım düşüncesine kapılma..
  3. A

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

Matematikte 1. sınıftan itibaren yapamadığın hangi konular var onları bir gözden geçir temelin iyiyse 9 konularından başla haftada bir gününü matematiğe ayır konuları hallet daha sonra konu-test ilerle kaynak olarak da matematiğin ilacı bilgi sarmal falan çözebilirsin temelden halletmek için de...
  4. A

Öğretmenim gidişattan puan vermiyor.

puan vermesi gereken yer zaten işlemlerin vermek zorunda dilekçe yazsaydın keşke..
  5. A

Rapor alırsam sınava girmezmiyim?

Bahsettiğin ortak sınavsa hayır onların telafisi için de bir gün var o günde telafi oluyosun ama normal sınavsa ve sen rapor ya da dilekçe getirdiysen yapmak zorunda
Top Bottom