Arama sonuçları: *

1. ardaipekabdestlivoyvoda

Youtubeden ingilizce öğrenme

2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.
  2. ardaipekabdestlivoyvoda

Fizik Okurken Astrofizik okunur mu

düz fizik okuyacam bilkent düşündüm ama yüzde yüz burs içi ilk 1000 falan lazım
  3. ardaipekabdestlivoyvoda

zaten özele gitmem özele karşıyım oraya gitsem çoğu insan baba parasıyla okuyan zeka seviyesi düşük olan insanlardır
  4. ardaipekabdestlivoyvoda

Alıyor alıyor :D inşallah iyi bir bilim adamı olup ülkemin gururu olucam. 1730389464 Hangi okulun fizik programı iyidir acaba bilginiz varmı
  5. ardaipekabdestlivoyvoda

Bu sene 50.000 yaptım ve mezuna bıraktım şu anda çok çalışıyorum ilk 10 bine girebiliceğimi düşünüyorum odtü ya da itü fizik okumak istiyorum ve uzaya çok büyük ilgim var fizik okurken astrofizik okunabiliyormu ya da böyle bir ders fizik programlarında varmı
  6. ardaipekabdestlivoyvoda

İTÜ mü daha iyi ODTÜ mü

12. sınıfım uzay mühendisliği okumayı düşünüyorum ve yurt dışında çalışmak istiyorum (tabi o zamana kadar ülkede bişeyler değişmesse) hangi okul daha iyi hangi okulun kampüsü daha iyi hangi okulun yurtdışı fırsatları daha iyi bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  7. ardaipekabdestlivoyvoda

11. Sınıf Matematik Test Kitabı Önerisi

kolay ve öğretici bir kitap istedim acil matematik diye bişey verdi kırtasiyeci bi baktım en zor kaynaklardanmış bana konuyu öğreticek güzel bir kitap öneririmisiniz
  8. ardaipekabdestlivoyvoda

Online Özel Ders Verimli Olur Mu

Genelde youtubeden ders açlışıp verim alan biriyim 11. sınıfa geldim ve artık işleri daha verimli hale getirmek istiyorum online şekilde özel ders alsam (matematik ve fizik için) verimli olur mu.
  9. ardaipekabdestlivoyvoda

MSÜ KULAK AMELİYATI ŞARTLARI

Açık kulak ameliyatı oldum küçükken sağ kulağımda görünür bir şey yok sadece biraz işitme kaybı var sağlık mülakatından geçer miyim
  10. ardaipekabdestlivoyvoda

MSÜ KARA HARB OKULU EĞİTİM KALİTESİ

Subay olcuma kesinlikle çocuktan beri hayalim askeri liselere girip olucaktım ancak 7 8 sene önce kapandı malesef ve onun yerine MSÜ açıldı eğitim kalitesinin çok iyi olduğunu düşünüyorum ama tecrübesi olan varsa ondan duymak isterim.
Top Bottom