Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

LGS Sınavı ile İlgili Okullar MEB'e Dava Açıyormuş!

meb=devlet bu ülkede her zman kim kazanıyor=========Devlet dava açsalarda okullar kazanamaz :D
  2. berkay SİCİMLİ

Arkadaşlar Okullar Açılıyor Gidecek Var mı?

tabii ki gitmek istemem ama gitmem gerekiyor maskeyi falan geçtim ben Aydında oturuyorum burası haziranda temmuzda 45 46 derece oluyor hayırlısı
  3. berkay SİCİMLİ

GTA 5'ten daha çok sistem isteyen zoom.

1650 super ile 17 fps alıyorum
  4. berkay SİCİMLİ

12. Sınıflar Eğitime Başlıyor!

bayadır okulları acmayı düşünüyorlar fakat acılmaz
  5. berkay SİCİMLİ

Edebiyattan Kalırsak Nolur ?

yani bırakmazlar herhalde ya bırakırlarsa üzer
  6. berkay SİCİMLİ

Edebiyattan Kalırsak Nolur ?

sınav notun düsük deme bende meslekteyim anadolu lisesinde olanlarından sınav notu düsük bu sene sınıfta bırakcaklarını sanmıyorum.
  7. berkay SİCİMLİ

Lise Sınavları İptal oldu Mu ?

derslerden kacma değil bu uzaktan eğitim derslerini cogu hocalar acmıyor acsalar bile yayın kopuyor zoom çöküyor uzaktan anlanılmıyor bunlar dersten kacma isteği değil zaten su an okullarda yüz yüze eğitim olsa sınavlar girerdik. girmek zorunda oluyorduk zaten
  8. berkay SİCİMLİ

Bence ülkede direkt eğitim iptal olsun zaten kötüydü pandemi gelice eğitim çöktğ 1608982061 olabilir cıkmıs olabilir neden sizi bu kadar etkiledi ki bu olay
  9. berkay SİCİMLİ

burda konu acmak istedim DA AİLEM !
  10. berkay SİCİMLİ

Arkadaşlar geçen gün bilim kurulu toplantısı sonrası her yerde sınavlar iptal haberleri gördüm lise sınavları iptal edildi mi acaba
  11. berkay SİCİMLİ

Online derslere girmek zorunlumu ?

zorunlu değil 8 aydır karantina sürecinde 4-5 ay uzaktan eğitim oldu 1-2 tanesine anca girdim sorun yok devamke
  12. berkay SİCİMLİ

eğitim sistemimiz düzelir mi?

sence düzelir mi bu sistem eskiden beri ayni
  13. berkay SİCİMLİ

Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

knk aynı sorun bizdede var 10.sınıfım yani aga yapcak bir şey yok salla dicemde olmaz bugün fizik sınavım vardı kalkamadım gidemedim okula girmedi yazarlarsa bu onların utanmazlıgıdır bu dönemde bu hastalıkta sınav yapanlar sınava girdirenler utansın hadi sinava girdirdin not veren utansın...
Top Bottom