Arama sonuçları: *

• Users: berke.
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. berke.

Yarın Okullar Tatil (30.10.2023)

Aynı şekilde banada kursa gideceğim yarın :D
  2. berke.

Yks sonucuma göre bölüm önerisi

Tercih yapmazsan OBP puanın düşmüyor diye biliyorum.
  3. berke.

Aklıma bilgisayar programcılığı veya hukuk var yüksek ihtimalle TYT'ye abanacağım AYT bu saatten sonra geçti benden
  4. berke.

Ben o şekilde düşünüyorum fakat biraz daha araştırma yaptım Bankacılık ve Sigorta okuyabiliyorum Maltepe Üniversitesinde %50 indirimli olarak Bankacı olmak istiyorum fakat bu puanlarla hiç gitmekte istemiyorum bir türlü emin olamıyorum
  5. berke.

Dış ticaret önlisans olarak geliyor okan üni paralı olarak aslında bende düşünüyorum fakat içimden bir ses gitme ve 1 sene daha çalışıp bilgisayar programcılığına git diyor
  6. berke.

Mekatronik mühendisliği nasıldır?

@HmzaY size bilgi verecektir bu konu ile ilgili
  7. berke.

YKS Netleriniz Nasıl?

Hala giriş yapamadım şifreyide sıfırlayamıyorum güvenlik sorusu eklemediğim için ne yapıcam hiç bilmiyorum
  8. berke.

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

Seneye görüşürüz bekle beni YKS 2024 :)
  9. berke.

Bir sonuca bakamadım kafayı yemek üzereyim
  10. berke.

Benimde 2.ci sınava girişim fakat pek ümidim yok sadece merak ettiğim için bakıyorum
  11. berke.

Kaçıncı sene mezun :D
  12. berke.

Kafayı yemek üzereyim hala sisteme giriş yapamadım
  13. berke.

Şu sistemi yıllardır bi çözemediler hala açılmıyor yüklenme ekranıyla bakışıyoruz
  14. berke.

yks sitesi gg galiba gece yarısı açıklayacaklar

Açılıyor bende
  15. berke.

Yks soruları önceden satılmış!!

Editlemiş olmasınlar? bu iş bana ters geldi
  16. berke.

Temeli olmayan bir insan TYT de yüksek puan alabilir mi?

Çok teşekkürler göreceğiz.
  17. berke.

Tamamdır çok teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler işime yarar o zaman hedefimi hukuk olarak güncelliyorum göreceğiz artık hedef YKS 2024. :)
  18. berke.

Tamamdır teşekkürler peki oyun oynamayı hepten salmalı mıyım yoksa kısıtlamak daha mı mantıklı olur? Mesela diyelim ki o gün 3-4 saat ders çalıştım ve akşam saati paragraf ve kitap okuma aktivitelerini yaptıktan sonra 2 saat oyun oynamak mantıklı mı? (Kendimi ödüllendirmek amacıyla) 1687020490...
  19. berke.

Peki çalışmaya hangi tarihte başlamaya başlayayım sizce? Temmuz ortası gibi düşünüyorum fakat çok mu geç olur?
  20. berke.

Bende bunaldım zaten o yüzden diğer sorulara yöneldim ondan sonra biraz rahatlayıp Türkçe'yi bitirdim bakalım cevap anahtarını ve kitapçığı bekliyorum ona göre bir yorum yapacağım. 1687020214 Tabikide sosyal aktivitelerimi yapacağım fakat disiplinimi bozmaya izin vermeyeceğim bu arada dershane...
Top Bottom