Arama sonuçları: *

1. B

lisede sınıfta kalmak sorun yaratırmı

3 dersten kalınca sınıfta kalınıyor anatomide sadece 9 da varmış zaten
  2. B

ben öyle yazıyom yoksa doğrusunu biliom (yazıyorum biliyorum anlamıyorum kalacağım o yüzden)
  3. B

ya aile zoruyla sağlık kısmına gidiom anatomiden fazla anlamıom kalcam gibi ondan sordum
  4. B

liseyi bitirdikten sonra şirket şunu dermi yani sen şu şu dersden kalmışsın biz seni bu yüzden işe alamayız / maaşından kısarız gibi
  5. B

merhaba sorum şu lise 1 im lisede dersden / sınıftan kalmak ilerde iş hayatında üniversitede vs. sorun çıkarırmı
  6. B

Lgs ye girenlerde bi bakabilirmi E-okulda gözüken lise ebada gözükmüyor

Beyler lgs ye girdim lise tercihi yapıldı kaydımı yaptım e okulda gözükmesine rağmen Ebada hayla 8. Sınıftayım olarak gözüküyor işlenen varmı şuan Ebaya bilgilerimi güncelle diyince "bilgi güncelleme işlemi geçici bir süre kapatılmıştır" diyor Sınıfta kimler varmış diye bakicamda :D
  7. B

Meslek lisesi programlama bölümü

Bu süreçte bana bir bilgisayarda lazım olucak dimi
  8. B

Tamam teşekkürler yardımın için
  9. B

Çok sağol o bölümü seçicem gibi lgs puanım güzel bir yer tutmazsa
  10. B

Projeler derken oyun program gibi şeylermi tasarlamak/kodlamak
  11. B

Merhaba lys ye girdim geçti vs. Meslek lisesi'nde programlama bölümüne gitsem 4 yıl sonra iş bulabilir miyim tanıdıklar ortada kalırsın iş bulamazsın atanamazsın fln diyorsa sizede sormak istedim
  12. B

Adrese dayalı lise adres öğrenme

Np sen yine birşeyler yazdın az önceki konuda adam soruma ok işareti bırakmış
  13. B

Bizde değiştirmek gerekiyormuş hocalar öyle dedi 1716319959 Cevap veren de yok ya
  14. B

Merhaba beyler adrese dayalı olarak bizim burda nazilli lisesi var ben atatürk anadolu olarak düşünüyorum adresimi nereye aldırmam gerektiğini nereden bulabilirim
  15. B

Nazilli atatürk anadolu lisesi

Merhabalar direk konuya gireceğim nazilli atatürk Anadolu'ya giden varmı veya nadıl bir yer iyi mi? birde adresimi nereye aldırmam gerekiyor
  16. B

Sahura kadar ders çalışmak

Umarım inşallah
  17. B

Boşver ozaman çalışırım okuldan gelince 1710089702 Sorunda o zaten sabah çalışcak vakit zor buluom
  18. B

3e kadar yaparım ozmn
  19. B

Olmazsa 1 gün denerim iyi olursa öyle devam ederim belki
Top Bottom