Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Direksiyon sınavında ne yapmalıyım?

Gir dene şansını kendini kasmadan stres yapmadan. Kalsan bile kafaya takma. İleride alırsın yine. Bir şekilde alınır. Babanı ikna etmeye çalış. Hayatı hep babana göre yaşamayacaksın sonuçta bunun bilincinde ol. Yapıyorsan bazı şeyleri kendin için yapmalısın bu saatten sonra.
  2. cengizovic

Parklar zor biraz evet ama işte o gösterdikleri yerler hep sabit olduğu için ezber girebilirsin rahat şekilde. Ehliyeti kendin için alıyorsun. Babanı bu kadar kafana takma. Kendi hayatın bu.
  3. cengizovic

Kendinden emin şekilde sür. Sinyal vermeyi unutma. Arkadaki görevliler yokmuş gibi özgüvenli şekilde sürmeye çalış. Onlar yolcu sen sürücüsün..
  4. cengizovic

Yurt çıktı fakat fahiş depozito?

Asgari ücret 1800 TL olduğu zaman KYK yurt depozitoları 350-550 TL arası geziyordu. Bu fiyat gayet normal. Yurt tiplerine göre depozitolar değişiyor. Yeni yapılmış yurtsa daha yüksek oluyor.
  5. cengizovic

Bilgisayar/yazılım mühendisliği maaşları ne kadar ?

Türkiye'de dolar bazlı maaş alanlarda var. Dolara endeksli sanırım büyük şirketlerin maaşı o da 5.5-6 bin dolara denk geliyor. Aslında çok yüksek para değil :D
  6. cengizovic

Bilgisayar/yazılım mühendisliği maaşları ne kadar ?

Sana bağlı aranan adam olursan 50 bin bile alırsın.
  7. cengizovic

Tıp Fakültesi isteği

Bitir tabi de. Önceliğin zorlandığın konuları bitirmek olsun. Atıyorum kitabın kalanı kolay ve bildiğin ise uğraşma geç.
  8. cengizovic

Tıp Fakültesi isteği

Sadece YKS çalış ve günlük en az 150 soru çöz, haftada bir deneme at, konuları bitir adım adım, konuların hepsini pekiştir ki geri kalan boyunca sadece soru çöz ve deneme at. Edit: Haftada bir tane kitap bitir. (Roman, deneme vs.)
  9. cengizovic

Matematik olmuyor sinirden ağlıyorum :(

Kardeşim benim trigonometri benim de kabusumdu lisede. Hocalara geldik, pisagor matematik evi gibi kanallara bakabilirsin. İstersen biraz daha araştırma yapıp senin için daha fazlasını da önerebilirim. Trigonometrinin çıkış amacını mantığını, ispatını anlaman gerekiyor. Anca bu şekilde...
Top Bottom