Arama sonuçları: *

1. C

[AŞIRI] Artan kitap fiyatları...

Bilemem ki iki sene önce 100TLye rahat 4 kitap falan alınıyorum. Şuan 100TL ile kitap ayracı zor alırsın.
  2. C

Oyunculuk ajanslarına girmek mantıklı mı?

Hcm görmemişim kusura bakmayın :D Rolünüzü iyi şekilde yapabilirseniz önünüzde engel kalmaz. Eğer başarabileceğinize inanıyorsanız gitmeniz işe yarayabilir. Başarısız olsanız bile en azınızdan içinizde ukte kalmaz, bir tecrübe yaşamış olursunuz.
  3. C

Oyunculuk ajanslarına girmek mantıklı mı?

Hocam şöyle önlü arkalı foto atın ona göre diyeyim bir şey.
  4. C

9.sınıf için YouTube'dan kaynak önerir misiniz

Rehber Matematik adamdan uzak dur yeter.
  5. C

Online sınavda kopya nasıl çekilir

Çift monitör kullan diğer monitöre kopya yaz. Da online sınavda neden kopya çekiyobuz onu anlamıyorum.
  6. C

13 aylık çalışma ile tüm eşit ağırlık ve TYT konuları biter mi?

Dediklerimi geri alıyorum :kekw:. 7 saat belki yetmeyebilir bile. Kolaylık diliyorum.
  7. C

Hocam 13 ay ve 7 saat bana çok fazla geldi. Sizin hedef neresiydi?
  8. C

Günde 7 saat çok değil mi? Önemli olan çalışma süresi değil çalışma verimi. Kendini 7 saat çalışıcam diye kalıba sokma. Mesela matematik için her konuya 2hafta falan ayırsan rahat rahat bitirirsin.
  9. C

Tüm Ülkede Okullar Tatil

Hocam çok büyük bir deprem. Ülkede 4.seviye alarm verilmiş durumda. Bunca olayın içinde okulla uğraşmak pek mantıklı değil gibi. Hem artçı depremler oluyor çok fazla.
  10. C

10. Sınıf Bölüm Seçimi tavsiyesi

Herkes sayısal demiş ama Sayısalda neredeyse tek bir seçeneğin var, mühendislik. Ama eğer ki fizik ve matematik sevmiyorsan sakın bulaşma. Seçeceğin bölümü ilgi alanlarına göre ve yeteneğine göre belirle. İnsanların burada yazdığı sana pek fayda sağlamaz. Bilgisayara ilgim var demişsin, ilgin...
  11. C

Sizce ne seçmeliyim?

SAY: mühendislik EA: hukuk, iktisat, işletme, ekonomi vb. SÖZ: öğretmenlik DİL: dil öğretmeni, tercüman Bu mesleklerin hangilerine ilgi duyuyorsan ona gmre seçmen lazım. Mesela matematiği sevmiyorsan say seçme işkence gibi gelir üni dersleri.
  12. C

okulda çekirdek yedim diye disiplin yedim

Sen açık açık hocayla dalga geçmişsin. Kim olsa aynısını yapardı.
  13. C

okulda çekirdek yedim diye disiplin yedim

Yasak olan şeyin çekirdek yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
  14. C

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Fen idare eder ama matematiğe ağırlık vermelisin. Şahsen 8. sınıfta benim matematik netim 17 idi. Türkçe aslında dil bilgisi dışında çoğu kişiye göre beleş net. Tavsiyem matematik ve Türkçe çalış. Çok değil verimli çalış.
  15. C

Ömürlük kalem önerisi

Hocam 500 teknik çizim kalemi. Uzun yazı yazmak bir zamandan sonra parmakta acı yapabilir. Rapid öneririm ikisi arasından.
  16. C

Ömürlük kalem önerisi

Olno tavsiye ederim. Yazımı rahattır. Ama biraz kalın bir kalem herkese uymaz. Rotring rapid alabilirsin o da sağlam kalemdir.
  17. C

Ömürlük kalem önerisi

Tombow olno, uni kuru toga. Uzun süreli yazı için mi yoksa çizim için mi?
  18. C

Uçlu Kalem Önerisi 0.7

Bütçeyi biraz aşarsan tombow olno var. Aşırı rahat bir kalem öneririm. Ya da tombow sh300
  19. C

Yks son 45 gün kala ayt 25 net yapılır mı?

Verimli çalışmayla mümkün. Çok değil, verimli çalışman lazım.
  20. C

Sınıf hocamız beğenmediği kitapları karneye işlemiyor

Müdüre bildirin. O da bir şey demezse yapacak pek bir ley yok
Top Bottom