Arama sonuçları: *

1. dalgakıran06

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

yazılanlara bakmadım ben geçen sene disiplin kurulunda bulundum. birinin burnunu kırmışsın. okulda tutanak tutulduysa her türlü ceza alırsın. kimse bu harekete kayıtsız kalamaz. işin adli kısmı olursa ceza bir üstü kademesine çıkabilir. örneğini geçen sene okulda gördüm. kavgada kim haklı kim...
  2. dalgakıran06

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Öğrenci adli süreci başlatırsa sonucu değiştiremezsin. Normal şartlarda uzaklaştırma veriliyor, verdik de
  3. dalgakıran06

Hoca ilk dönem notlarımızı düşürmekle tehdit ediyor

not değişimi için dilekçe vermesi gerekiyor sanmıyorum yapacağını ancak performans notunu düşük verir
  4. dalgakıran06

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

lise kpssye gireceksin anack düz memur olabilirsin. Üniversitedeki dersler için izin almak zor. direk memur ol hayatına bak derim. üniversiteye bir sonra bırakırsın belki
  5. dalgakıran06

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

her şey yazılı olacak diye bir şey yok. bir kişinin davranışları okulda dalga etkisiyle yayılır. bizim zamanımızda biz kısa saçla gezerdik. uzun oldu diye laf işitmişliğmiz de var. zaman değişti diyebilirsin buna bir şey demem ancak hemen her şeyde şikayet ediyorsunuz. sana hakaret etmemeliydi...
  6. dalgakıran06

okul kuralları var. bu zamana kadar kimsenin saçı uzun diye bir laf edeni de görmedim ancak uzun saç yıllardır yasak
  7. dalgakıran06

yazanların bir kısmı iyice abartarak yazmış. evet hoca doğru olanı yapmış. Fotoğrafını çekmemeliydi. hakaretler olmamalıydı. şikayet etsen bir şey olacağını sanmıyorum. disiplin kurulu sağlam karar alır
  8. dalgakıran06

MEB 15 tatilden önce 1 hafte ders işlenmeyecek haberi doğrumu?

kesin. öğretmenim zaten
  9. dalgakıran06

MEB 15 tatilden önce 1 hafte ders işlenmeyecek haberi doğrumu?

evet doğru ders işlenmeyecek eğlence faaliyetleri olacak ancak yoklama alınacak
  10. dalgakıran06

Okula bıçak getirmenin ve birini yanlisikla yaralamanın cezası nedir?

%100 okuldan uzaklaştırma alacaksın + kınama verirler
  11. dalgakıran06

Okulumda sınav tarihi 1 hafta erkene çekildi

yeni geldi genelge o yüzden herkese ani oldu
  12. dalgakıran06

12.Sınıf stajyer maaşı az yattı

bordroda çıkıyor mu bu para orda varsa daha iyi olur
  13. dalgakıran06

Aile evini seven birinin üniyi kendi şehrinde okuması.

aile evinde kalarak en iyisini yapmışssın uzakta olsan yurtta kalsan tam en iyi zamanlarını kaçıracaktın ailenin. aile eğer mutluysa aile en önemli şeydir. özel eğitim önü şuan açık ilerisini bilemeyiz ama Türkçe öğretmenliği de güzel. inşallah atanırsın da
  14. dalgakıran06

Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

okul kayıt yapar tabii ki ancak ertletmeye hakkın yoksa ertlenmeyebilir
  15. dalgakıran06

yoklama kaçağı olunca eğer okursan oluyor hatta bedelliye bile başvuruluyor tek sorun ceza ödersin para cezası
  16. dalgakıran06

ertelenir otomatik olur hatta
  17. dalgakıran06

tercih sırasında istediğim bölüm gelir mi?

%90 gelir bende 500 kişi farkla girmiştim aynı bölüm edebiyat
  18. dalgakıran06

Marmara Üniversitesi Bankacılık mı Medeniyet Üniversitesi Maliye mi?

marmara eğitim konusunda gerçekten çok iyi formasyon almıştım oradan.
  19. dalgakıran06

Şehirdışı okuma maaliyetleri hakkında

yurtta kalırsan ekstra yemek ihtiyacın olmaz akşamları üniversite yemekhanesinde de yersin. sadece sosyal etkinliklere para harcarsın
  20. dalgakıran06

Uçak Motor ve Gövde Bakım mı yoksa Makine Mühendisliği mi veya başka bir bölüm

ben ytüde okudum da sözel bölüm bitirdim. ama lisede motor okumuştum iyi bilirim. makine iyidir ama
Top Bottom