Arama sonuçları: *

1. darginim36

2022 YKS Sıralama Hesaplama Sitesi

puan hesaplama - tercih yazılımı-net hesaplama üniversiteyle alakalı hersey mevcut http://universitetercihleri.com/
  2. darginim36

2022 YKS Sıralama Hesaplama Sitesi

üniversite tercihleri diye bi site var endogrusu o
  3. darginim36

17 Ayda Sayısal 10K Yapılır Mı ?

evet oyuzden calısmıyorum HAHAHAHAHAHAHAHA :D
  4. darginim36

9 eylul bılgısayar programcılıgı
  5. darginim36

olm kafayı yersın okadar calısma sınava 5 ay kalmıs daha kıtap acmadım xd
  6. darginim36

Ev dershanem hakkında?

youtube dan arastırdıgım kadarı ıle konusuyorum dopıng hafızayla arasında farklar var dıyorlar ama ne oldugunu bılmıyorum
  7. darginim36

Ev dershanem hakkında?

hayırlı forumlar gencolar ben 12 . sınıf ogrencısıyım busene sınav var temelım yok denecek kadar az (olanlarda sozel sayısalda cok bırsey yok) bılıyorsunuz dershaneler 10000tlden assagıda degıl dershanelerede gıtmek ıstemıyorum aılemı fazla zorlamak ıstemıyorum (ızmırdekıler den bahsedıyorum)...
  8. darginim36

Okullar kapatılsın diyenler toplanın

gecmeye gerek yok zaten kapanacak:D
  9. darginim36

lisenin ilk günü için tavsiyeler

hocam herkesle muhattap olma illa çok arkadaşın olacak diye bir şey yok arkadaşlarını iyi seç seni yarı yolda bırakacak adamlarla takılma yanı senınle heryere gelecek adamları sec kaypak olmasın benım 4 senelık tecrubemı sana soylıyım tek tabanca takıl.ve kimsenın arkasından iş cevirme arkasından...
  10. darginim36

Üniversite sınavı hakkında 1-2 sorum var.

dostum bende bu sene gırıcem sana tavsıyem maddı durumunu bılmıyorum ama 2 senen varsa bu 2 senede dershaneye gıtmen ben ızmırde yasıyorum ıyı bır dershane 15k larda senın sehrındekı ıyı bır egıtım alacagın dershaneye yazılmanı tavsıye ederım.
  11. darginim36

Üniversite sınavı hakkında 1-2 sorum var.

hocam lutfen moral dusurmeyelım daha cok yardımcı olmamız gerekırken sen mod dusuyorsun
Top Bottom