Arama sonuçları: *

• Users: ec1na3
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ec1na3

Dikey geçiş sistemi hakkında bilgisi olanlar bakabilirmi?

evet yatay gecis oluyor o ama 0 dan basliyosun diye biliyorum fakat ayni bolum farkli uni olur ise 0 dan baslamassin kaldigin yerden devam edersin
  2. ec1na3

Dikey geçiş sistemi hakkında bilgisi olanlar bakabilirmi?

evet gidebilirsin lakin bagzi universiteler 3. siniftan bagzilari 1. siniftan baslatiyor tamamen universiteye bagli arayip sormak lazim bende senin gibi yaptim bilgisayar programciligi okuyorum dgs girip muhendislik yazicam
  3. ec1na3

Schengen vizem çıkarmı?

vize memurunun o anki keyfine kalmis
  4. ec1na3

Lise nakilim onaylandı mı

sıran ne zaman kontenjan ile orantılıysa onaylanır ama bu kesin olarak onaylanacağı anlamına gelmez ben yapmıştım 1 kontenjan vardı sıram 1 idi giremedim sanırım torpil olmuştu ama sonra başka bir okula girmiştim sonuç olarak önemli olan sıran üstte olmalı
  5. ec1na3

0 matematik ile bilgisayar programcılığına gidilirmi

bende bu bölümü istiyorum bitince bilgisayar mühendisliğine dikey geçiş yapacağım
  6. ec1na3

İngilizcemi Nasıl Geliştiririm?

bence film izleyerek geliştirebilirsin. Bu arada cevaplar açıklandı kaç bin yaptığınızı ön görüyorsunuz?
  7. ec1na3

Nişantaşı üniversitesi neden yök atlasta yok

Diğer üniversiteler var ama nişantaşı üniversitesi yök atlas sayfası yok neden
  8. ec1na3

Tyt matematik problem sorusu

evet cevap 65 1701808070 65 di
  9. ec1na3

Bekliyorum ama baya zor ben sinir oldum soruya
  10. ec1na3

8 kişi , kişi başı 40 dk uğraştık yapamadık soru çözümünü de anlamadık bakarmısınız
  11. ec1na3

Okul Hakkında Yardım?

tabii ki yetişebilirsin 12.sınıf öğrencisiyim ve inan bende hiçbir şey bilmiyorum.Önemli olan disiplinli olmak mutlaka disiplinli olmalısın bir gün yapıp 3 gün çalışmazsan gitmez. Öncelikle seviyeni ve yapmak istediğin dersleri seçmelisin ben ayt sayısal ve tyt gireceğim matematik hiç bilmediğim...
  12. ec1na3

Okul Hakkında Yardım?

eğer okumak istiyorsan 1 yıl çok sıkı çalışman gerek . Yani sana kalmış eğer gerçekten okumak istiyorsan alanını söylersen sana bir kaç yayın önerebilirim
  13. ec1na3

lgs yüzünden çok korkuyorum

kanka yapamasanda sınavsız liseler var ben öyle okuyorum
  14. ec1na3

Ortalama 70 olurmu ?

benim ortalamam 62 idi yanlış hatırlamıyorsam 73 e çıkmıştı sözlüler girilince
  15. ec1na3

bu anlattığım mesleği olmak için ne okumalıyım?

biyokimya da olabilir ama internette öyle yazıyor . yarın okula gittiğimde hocama sorarım
  16. ec1na3

sanırsam biyolog arkadaşlar geçen başka bir sınıftan biyoloji hocamız gelmişti ona sormuştum aşıları falan hangi meslek yapar diye o da biyolog demişti biyolog olmak içinse 4 yıllık biyoloji üniversitesinde okumak gerekiyor, uzman biyolog içinse +2 yıl uzmanlıkda okumak gerekiyormuş
  17. ec1na3

merhaba dostlar ben hep filmlerdeki bilim insanları gibi olmak istemişimdir örneğin zombi filmlerinde salgını durdurmak için panzehir üretmeye çalışan bilim insanları varya işte o mesleğin adı ne dostlar?
  18. ec1na3

Okuduğumu anlayacak şekilde ingişizce öğrenmek ne kadar sürer

Telefondaki klavyeye alışamadığım için öyle oldu.
  19. ec1na3

Okuduğumu anlayacak şekilde ingişizce öğrenmek ne kadar sürer

Dostlar programlama dilleri öğrenmek istiyorum ancak İngilizcesi çok zor ve uğraştırıcıymış ingilizce öğrenmem ne kadar sürer ve teknikleri neler?
Top Bottom