Arama sonuçları: *

• Users: efetg
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. efetg

Dershanede TYT AYT nasıl yürütüyorlar?

Dershaneden dershaneye değişir benim bulunduğum dershanede tyt mat a ayrı hoca ayt mat a ayrı hoca giriyor tüm dersler bu şekilde isliyor bizde notlari günü gününe tutup tekrar edersen tyt ayt rahat biter istediğin başarıyı elde edersin diye umuyorum.
  2. efetg

Disiplin cezam ne olur

güneşin altında kafan pişmemiş sanırım hiç. Tören dediğin 10dk olur 1 saat uzatmanın manası yok.
  3. efetg

Disiplin cezam ne olur

benim tecrübelerime göre MAX gidersin işlem uygulanmaz. ama hiç çağırmayacaklar tahminimce.
  4. efetg

Disiplin cezam ne olur

sene sonu tutanagı yırtarlar
  5. efetg

11. Sınıf TYT Netlerim Nasıl?

Kardeş netlerin gayet iyi fakat eksiğin mat fen onun haricinde iyisin çoğu 12.sinif bu netleri yapamiyor mesela ben en son 70 net yaptım 12.sinif olmama rağmen. 1727813085 Mattan carpanlara ayırmaya çok ama cookk onem ver ilerde değerini anlayacaksin
  6. efetg

Devamsızlık ne kadar kaldı?

devamsızlıklar her günün sonunda girilir bir gün okula gitme bak devamsızlık işlenirse git müdür yardımcısıyla konuş
  7. efetg

Lisede ders notları nasıl hesaplanıyor?

1. dönem kalmışsın yani sorumluluğa girmen gerekiyor yanlışım varsa düzeltin
  8. efetg

doğrudur o zaman ben 2 ay önce falan yapmıştım
  9. efetg

nezamandan belli sistem değişti 1710947513 tamam kardeşim kardeşim kardeşim awtkjhknjtaowkna
  10. efetg

denendi onaylandı ne hayalinden bahsediyorsun bir şey bilmeden konuşuyorsun :D
  11. efetg

anladım sen 1 ve 2 . sınavdan bahsediyorsun mesela 1. sınavdan 60 2. sınavdan 40 aldın buradan ortalaman 50 yapar ve dersi geçersin sorun olmaz
  12. efetg

faliyet falan göstermiyor direk ogün okuldaymışsın gibi gösterebiliyor
  13. efetg

yıl sonunda 1. dönemin toplam ortalaması ve ikinci dönemin toplam ortalaması nı toplayıp 2 ye bölüyorlar oda yıl sonu ortalaman oluyor 1710946772 şimdi anladım mesela sen 1. dönem felsefeden 70 aldım 2. dönem 30 aldım geçermiyim diyorsun hayır tek dönem kalsan bile o dersin sorumluluk sınavını...
  14. efetg

70 ve 30 u topla 2 ye böl ortalama 50 aritmetik ortalama dersi görmedinmi kanka
  15. efetg

kanka müdür yardımcısı isterse senin devamsızlıgını 0 bile yapabilir aileni çagır huyuna gidin siler
  16. efetg

Nasıl Açığa Geçebilirim?

ben bilinmiyo sandım ama en sağlam taktik o abi başka seçenek yok 1705214713 herkes sporcu değil
  17. efetg

Nasıl Açığa Geçebilirim?

beyler kesin geçebilecek bir taktik veriyorum buradan çıkmıyor tamammı 1705214107 bro hafızlık kuran kursuna kayıt ol(gitme sadece kayıt göster) açığa geçebiliyorsun
  18. efetg

Matematik sınavında defter var diye sözde tutanak tutuldu

Fatih Cihan kardeşim yarın okuluna gelip bu yazdıklarını o öğretmenine göstericeğim yada whattsap tan izah ediceğim(!) not:herkes hak ettiğini almalı
  19. efetg

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

kardeş ben katkıda bulundum sizde bulunun
  20. efetg

itü vs odtü elektronik

Şahsen İstanbuldaki üniversiteyi seçmezdim Ankara yı seçerdim
Top Bottom