Arama sonuçları: *

• Users: effes1
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

Vallahi çok kararsızım. Napsam hiç bilmiyorum. Gelecekte napıcam onuda hiç bilmiyorum
  2. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

Hocam nası gidiyor ? okulmu işmi ?
  3. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

hocam çıraklık okumak için meslek lisesine gidicem ama
  4. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

Hocam zaten meslege gitme sebebim 4 gün çalısıp 1 gün okula gitmek
  5. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

Hocam 9 dan 10 geçmek zor 1734706745 Hocam bizim burda sanayi zor. Anca bi bilgisayarciya girerim
  6. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

Hocam gecsem bilgisayarcıya girsem yaşadıgım yerde ne adam gibi sanayi var nede bi bilgisayarcı. Bilgisayarda anlıyorum ve seviyorum. Sanayiden biraz anlıom
  7. E

Okulu Bırakmalı mıyım?

Arkadaşlar suan 14 yasındayım yakında 15 olucam ve 9. sınıfım. Anadolu lisesinde okuyorum ve universite okunmadan anca lise diploması alınıyor diye biliyorum. Diplomada bizi meslek sahibi yapmıyor. Bu gidişle sınıfta kalıcam. Meslek lisesine geçip 1 gün okula gidip kalan zamanlar çalısıp hem...
  8. E

Matematikte nasıl çalısabilirim ?

Hocam video izlemek sıkıyor beni zaten. Pdf çalısıyorum genelde
  9. E

Hocam onu diğer derslerde yapıyorum ama matematikte hiç denemedim. Kısa pdfler nerden bulabilirim ?
  10. E

Hocam internetten video filan izlemek faydalı olurmu kitap harici ?
  11. E

Arkadaşlar matematikte aşırı konu eksiğim var. Bunları nasıl kapatabiliim ? Soru cözmek istiyorum ama anlamıyorum.
  12. E

Hırkadan sözlu uyarı aldım itiraz etmeli miyim ?

Bugun hırkam siyah yerine gri diye sozlu uyarı aldım. İtiraz etmeli miyim ?
  13. E

Matematikte genelleme nasıl olusturulur ?

Hocam konudan bağımsız ama 9. sınıfta 8.sınıf matematiği ile ilgili şeyler çıkarmı ?
  14. E

Matematikte genelleme nasıl olusturulur ?

Hocamlar Sa. Hoca ödev verdi yaparken bi soru ile karşılastım soru şu: Tabloda elde ettiğiniz sonuçlardan yararlanarak tabanları aynı olan üslü gösterimlere çarpma ve bölme işlemlerine dair genelleme oluşturunuz. Nasıl genelleme olusturcam ki ? 1725987633 Birde önerme oluşturun diyor
  15. E

Liseye geçtim nasıl çalısmalıyım ?

Hocamlar benim korkum sınıfta kalmak ve tek sıkıntı matematik. Onu nasıl düzeltirim. 2 günde 1 tekrar yaparım sınav haftaları günde 2*3 saat calısırım
  16. E

Hocamlar matematik harici sorun değil. Matematik 0 gibi bişey bende 1725900243 9dan kalmassam bidaha kalmam gibi
  17. E

Selamlar hocamlar bugun lisenin ilk günüydu ve iyi geçti. Şuana kadar toplam 1 saat belki ders çalışmısımdır belki çalışmamısımdır. Düz liseye geçtim sınıfta kalmamak için nasıl çalısmalıyım. Sadece hocayı dinleyip sınav haftası mı çalısmalıyım yoksa hergün 1-2 saat tekrar mı yapmalıyım. Daha...
  18. E

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

Oha hocam. Sikayet edin
  19. E

Lise sınıf şubesi öğrenme

Hocam arkadaşlarım belli olduda ondan sordum. Ama kayıt oldularmı bilmem
  20. E

Lise sınıf şubesi öğrenme

Eokula baktım sadece numaram var. e devlettede aynı. Daha okula kayıt olmadım kayıt olduktan sornamı belli oluyor ?
Geri