hocam ben bu adamın 5, videosundayım 11 video sonra bu serisii bitiyor bitince tek yapmam gereken kelime ezberlemekmi olucak
1714336170
yardımcıları öğreniyorum şuan kolay ama çok
1714336197
ve de ücretli eğitimini almak mantıklı olurmu
merhaba beyler ben ingilizce öğrenmek istiyorum yeterli vaktim oluyor akşamları ve bende bu vaktimi oyundan ziyade dil ile geliştirmek istiyorum öncelikle ingilizce bilgim sıfır tek bildiğim kelime hello başka bir gelişmişlik düzeyim youtubede sıfırdan başlayıp baya iyi öğreten kanal önerisi...
Hocam zaten babanız Bir şirket sahibi o şirket zaten size kalıcak bence ileride şirket size kalınca babanızın emeklerini boşa çıkartmak ortalığa sıçıp batirmamak için gidin işi öğrenin
Hocam bende babamla gidiyorum babam usta benimde el beceriğim çok iyi değil ama yavaş yavaş öğreniyoruz siz kendi şehrinizde kafası sakın hemen sinirlenmeye sabırlı bir şekilde mesleğini öğretecek adam lazım ve şunuda ekliyim bu işlerde çekirdekden gelmek çok önemli neden deneyim var mesela ben...
Hocam bence çıraklığa geçin en iyisi o bahsettiğiniz kişileri sadece haftada 1 gün görürsünüz hem meslek öğrenirsiniz
Hem kendi paranızı kazanırsınız hemde artık okuma yı baya zorlaştırdı kar artık okusan dahi atanamiyorsun
Hocam burada her şey size bağlı eğer adam akıllı sio sıkı çalışacaksınız yks yok ben öyle yapamam derseniz fazla çalışmam ama az da olsa çalışırım derseniz DGS ve de bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim özellikle öğretmenlerine çünkü seni en iyi tanıyanlar onlar
İşte ben boşuna mı diyorum sağlam çalışması lazım diye dgs girse atanamayabilir kabak gibi ortada kalır yazık olur sağlam çalışarak işini garantiye alması en iyisi
Ne yani zaten yapamamış diye bir daha girmesin ne saçma ya çalışacak ve daha iyisini yapacak kendine bu sözü yedirdikden sonra herşeyi yapar ayrıca DGS ile gideceğini garantisi yok kabak gibi ortada kalabilir o yüzden yks girip ve gerçekten adam akıllı çalışıp bir bölüm tutturmasi lazım...
DGS zor bir sınav yks ise ona keza biraz daha kolay bence kırık obd de olsa bu sana ders olsun bu sene adam akıllı çalış ve gir yks ye bak yks sana girmesin sen yks ye gir dhjsjsj
Teknisyen olarak
1690621258
Bizim burada teknisyen açığı var baya en az 73 puan alsan atanırsın demişti bı abi o yüzden en az puanı söyledim ama en basidindin bizim burada cezaevi var baya büyük 12 tane su teknisyenı olması gerekirken sadece 2 tane var baya büyük bir açık ver tek cezaevinde...
Selamlar Beyler ben çıraklık okulunda okuyorum ama devlete atanmak istiyorum kpss ye nasıl çalışmalıyım yani şuan lise 2 deyim ustalık belgesini alınca yani lise son da kpss ye gireceğim son sene dershaneye girsem olurmu zaten yapmam gereken net sayısı 50 net oda 73 puana denk geliyor oda...