Arama sonuçları: *

• Users: egle
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

youtubede ingilizce öğrenmek için kanal önerisi

hocam ben bu adamın 5, videosundayım 11 video sonra bu serisii bitiyor bitince tek yapmam gereken kelime ezberlemekmi olucak 1714336170 yardımcıları öğreniyorum şuan kolay ama çok 1714336197 ve de ücretli eğitimini almak mantıklı olurmu
  2. E

insanın canını sıkmıyor aksine dinleyesi geliyor
  3. E

bu adam ve bu oynatma listesini izliyorum suan adam çok samimi umarım bir şeyler kaparım
  4. E

merhaba beyler ben ingilizce öğrenmek istiyorum yeterli vaktim oluyor akşamları ve bende bu vaktimi oyundan ziyade dil ile geliştirmek istiyorum öncelikle ingilizce bilgim sıfır tek bildiğim kelime hello başka bir gelişmişlik düzeyim youtubede sıfırdan başlayıp baya iyi öğreten kanal önerisi...
  5. E

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

Hocam zaten babanız Bir şirket sahibi o şirket zaten size kalıcak bence ileride şirket size kalınca babanızın emeklerini boşa çıkartmak ortalığa sıçıp batirmamak için gidin işi öğrenin
  6. E

Nasıl Açığa Geçebilirim?

Ben geçen sene son geçenlerden oldum ama artık maalesef tek yol evlenmek😄
  7. E

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

Hocam bende babamla gidiyorum babam usta benimde el beceriğim çok iyi değil ama yavaş yavaş öğreniyoruz siz kendi şehrinizde kafası sakın hemen sinirlenmeye sabırlı bir şekilde mesleğini öğretecek adam lazım ve şunuda ekliyim bu işlerde çekirdekden gelmek çok önemli neden deneyim var mesela ben...
  8. E

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

Hocam bence çıraklığa geçin en iyisi o bahsettiğiniz kişileri sadece haftada 1 gün görürsünüz hem meslek öğrenirsiniz Hem kendi paranızı kazanırsınız hemde artık okuma yı baya zorlaştırdı kar artık okusan dahi atanamiyorsun
  9. E

33 obp ile üni dondurup sıralama kasmak mı yoksa dgs çalışıp geçmek mi?

Hocam burada her şey size bağlı eğer adam akıllı sio sıkı çalışacaksınız yks yok ben öyle yapamam derseniz fazla çalışmam ama az da olsa çalışırım derseniz DGS ve de bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim özellikle öğretmenlerine çünkü seni en iyi tanıyanlar onlar
  10. E

Ya ben sana da laf anlatamıyorum galiba çocuk hayvan gibi uğraşırsa olur diyorum
  11. E

İşte ben boşuna mı diyorum sağlam çalışması lazım diye dgs girse atanamayabilir kabak gibi ortada kalır yazık olur sağlam çalışarak işini garantiye alması en iyisi
  12. E

Unutma bu bir sene senin bütün hayatına denk olucak
  13. E

Ne yani zaten yapamamış diye bir daha girmesin ne saçma ya çalışacak ve daha iyisini yapacak kendine bu sözü yedirdikden sonra herşeyi yapar ayrıca DGS ile gideceğini garantisi yok kabak gibi ortada kalabilir o yüzden yks girip ve gerçekten adam akıllı çalışıp bir bölüm tutturmasi lazım...
  14. E

DGS zor bir sınav yks ise ona keza biraz daha kolay bence kırık obd de olsa bu sana ders olsun bu sene adam akıllı çalış ve gir yks ye bak yks sana girmesin sen yks ye gir dhjsjsj
  15. E

Nası İngilizce öğrenebilirim

Busu YouTube kanalı mi
  16. E

Ama ezber işi oldukça da az olsun ya i mantığını öğretsin
  17. E

Beyler selamlar ben İngilizce öğrenmek istiyorum ama Bilgim sıfır birini ingilizce selâm Verse anlamam bu arada ücretli program vs alabilirim
  18. E

Çıraklık okulunda son sene kpss ye hazırlanmak

Hocam ama benim bulunduğum bölgede açık var baya 1690621601 Atanamadiniz yani
  19. E

Teknisyen olarak 1690621258 Bizim burada teknisyen açığı var baya en az 73 puan alsan atanırsın demişti bı abi o yüzden en az puanı söyledim ama en basidindin bizim burada cezaevi var baya büyük 12 tane su teknisyenı olması gerekirken sadece 2 tane var baya büyük bir açık ver tek cezaevinde...
  20. E

Selamlar Beyler ben çıraklık okulunda okuyorum ama devlete atanmak istiyorum kpss ye nasıl çalışmalıyım yani şuan lise 2 deyim ustalık belgesini alınca yani lise son da kpss ye gireceğim son sene dershaneye girsem olurmu zaten yapmam gereken net sayısı 50 net oda 73 puana denk geliyor oda...
Top Bottom