Arama sonuçları: *

• Users: euwest
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. euwest

liselere iptal 1m tweet

Forumda konuyu açan, açanlara destek veren herkes imkanı olmayanların hakkını savunuyor kardeşim bırakın onlar bile kendi haklarını savunmuyor sizin onları savunduğunuz kadar ? Açıkça dürüstçe desenize 3-5 konuyu yetiştiremedik o kadar üşengeciz biz o yüzden düşük alacağız hem kendimizi de...
  2. euwest

Anadolu Lisesinde sayısal alanda başarılı olur muyum?

anadoludan sıralamam 3.5k
  3. euwest

Liselilerin saçma Twitter hareketleri

hak aramaları vesaire bakıldığında güzel fakat yüzde 90lık kesimin "istifa ne biçim insansınız" gibi yazıları acınası :D
  4. euwest

Ders çalışmak istiyorum ama çalışmak içimden gelmiyor

Sana katılmıyorum pek hiç özel ders ihtiyacı duymadım mantıklı da gelmedi kendin her şeyi halledebiliyorken hiç gerek yok bence ayrıca yks dersleri gereksiz bi şekilde çalışan herkesin yapabileceği kadar kolay :( bu arada arkadaşlarımın yapamam sebebi soru sayısı gibi saçma şeylere takılı kalıp...
  5. euwest

hangi lisede okuduğunun gayet önemi var ben 400 taban puanlı kötü sayılabilecek bi anadoludan 3k yapmış olsam da istatiksel baktığında bizim okulda 3 yılda 1 tıp çıkıyordu çıkmıyordu tıp demek de yanlış derece diyeyim..Çalıştığında her yerde olur bu yanlış değil ama fen liselerinin...
  6. euwest

En çok üniversitede yoruluyorsun boşuna sevinme :D tıp fak 2/6 sıralamam 3k idi.. kötü bi spoiler olsun sana 1607614874 Ayrıca @Barry Allen sana gelirsek ailen baskıcı olabilir okey fakat özel ders alma imkanın var ayrıca kendi görüşüme göre duygusal olmayı bi kenara bırakıp gerçekçi bakman...
Geri