Arama sonuçları: *

• Users: forxeo
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. F

En hızlı-pratik ezber nasıl yapılır?

ben ezberlerken kağıttaki yerleri aklımda tutuyorum daha kolay oluyor atıyorum 2. sayfanın sol altında şu yazıyordu diyorum ayrıca kendim yazıp düzenlediğim için kolay oluyor
  2. F

Disiplin cezam ne olur

sene sonunda büyük ihtimalle silerler ama sene sonuna kadar çok göze batma
  3. F

Matematik anlamamak.

anladığım kadarıyla kafanda çok büyütmüşsün matematik konusunu. emin ol uğraşmadıkça düzelmiyor hatta daha da kötüye gidiyor.
  4. F

Matematik anlamamak.

evet cimere yazın en kötü kendine çeki düzen versin
  5. F

Matematik anlamamak.

dostum lise matematiğinde yeni bir şey bulmana gerek yok sadece çalışman gerekiyor. anlamıyorsan diğerlerinden de çok çalışman lazım maalesef. mat yapmadan trde bir iş tutturmak gerçekten çok zor
  6. F

Üniversitede Vize konuları

hoca derste ne işlediyse oradan çıkar slaytlara falan ulaşma imkanın varsa onlara bak çıkmış sorulara bak
  7. F

bu kitabın pdfini nerden bulabilirim

libgen ya da zlibrary bakabilirsin oralarda yoksa nerede vardır bilmiyorum İngilizce olarak da arat
  8. F

11. Sınıfta Nasıl Çalışılmalı

şahsi fikrim en mantıklısı o şekilde olur tyt mat Türkçeye günde bir bir buçuk saati çok geçirmemen de iyi olacaktır
  9. F

tyt mat türkçe dışında çalışmak 11 içinde akıl karı değil ben feni yazın birer kitaptan çözmüştüm. kimya biyolojisi kolay zaten fizik biraz yorabilir. sosyal için de sınavdan 2 ay önce falan 1 ay boyunca çalışmıştım bir işe yaradı mı dersen büyük ihtimalle yaramadı sosyal yanlışım mattan...
  10. F

11 isen sadece 11 mf adamakıllı bitir eksik bırakma olabildiğince 11 kitabı çöz tyt zaten zamanla oluyor 11 yazında başlaman hayli hayli yeterli olacaktır onun dışında sene içinde tyt için problem ve paragraf çözebilirsin günde 1 saat civarı ha bu dediğim bende işe yaradı 2021'de 3k yapmıştım...
  11. F

AYT için sadece test çözmek

konuyu öğrendikten sonra soru çözmeye çalışmak daha faydalı olacaktır. hiç bilgin olmadan o konuyla ilgili soru çözmek saçma. en azından yüzeysel bilgin olması lazım. yoksa çok vakit harcayıp bir şey öğrenemezsin ben dediğin şeyi acil matematik tyt kitabında yapmıştım 2019 baskıda bayağı yormuştu
  12. F

Nasıl yatay geçiş yapabilirim

hayır ek tercih oluyor onlara başvur tarihlerine bak okul açılmadan oluyor ondan kabul görmezsen ilk dönemi okuduktan sonra ek madde1 ile geçiş yapabilirsin ya da not ortalaması ile sana kalmış
  13. F

Nasıl yatay geçiş yapabilirim

ek tercih döneminde yapabilirsin ek tercihlerde gelmezse dönem sonunda ek madde1 ile başvuru yaparsın kesinlikle gelir
  14. F

11. Sınıfa geçtim tyt için ve 11.sınıf için kaynak önerisi verebilir misiniz ?

tercihler çok gurme olmuş gerçekten ben de birebir bu şekilde önerirdim
  15. F

Bu Sıralama ile Tıp Gelir mi?

doğudakiler gelir batıda biraz zor
  16. F

Sayısal 330K’dan 100K’ya çekebilir miyim?

çalışırsan olur neden olmasın ama mezuna kalmak yorucu bir süreç
  17. F

Tyt 2. Deneme 60 net iyi midir?

valla benim zaman coronaya denk gelmişti 2021'de girdim ben. çok ders dinleyemedim. tek tavsiyem olabildiğince soru çözmen. günlük tyt Türkçe ve mat çözüyordum son 1 sene. onun dışında 11'in yazında 11'i tamamen bitirmek seni çok rahatlatır. tyt netleri hemen artmıyor kötü falan gelirse de moral...
  18. F

Tyt 2. Deneme 60 net iyi midir?

çok iyi benim ilk denemem 45 50 civarındaydı sene sonu 110 yapıyordum
  19. F

Diş Hekimliği Okunur mu?

diş hekimi olup kendine ye açabilirsen büyük ihtimalle daha çok para kazanırsın ben tıp okuyorum kesinlikle çok yorucu ve gereksiz tavsiye etmem
  20. F

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

sınav esnasında tutanak tutulmadıysa artık değişmez
Top Bottom