ben hala farklarını oturtamadım dillerin. C# cok genel bir dil bircok seyi yapabiliyorsun ama bu yapabildigin seyler cemberindeki seyler için ayrı ayrı diller var çözemedim
orası da öyle bende benzerini söyledim zaten.
1679232429
tabii ki öyle kendi konfor alanında bile çalışma imkanın var. freelance de yapabiliyorsun ek gelir sahibi olmak istiyorsan. .Çok büyük bir nimet
bir de açıktan okumak mantıklı mı acaba ? dershane ev şeklinde olur. Okul beni cok yoruyor seneye acığa gecip hem obp yükseltirim hem daha cok zamanım olur diye düşünüyorum ne dersiniz
şey diye duydum hani bizim oturup yazacağımız bir sürü satırı otomatik yazar yapay zeka ama hangi kodun nerede kullanılması gerektiğine yine yazılımcı karar verir. Yine de çember daralır yazılımcı için
daha hangi alanına yöneleceğime dair karar veremedim fakat bişin yazılım ya da yapay zeka kısmına evrilirim gibi hissediyorum. Bu CHATGPT yazılımın önünü kapatabilir diyorlar bilginiz var mı ? bende citirdan bakıyordum C# a ama görünce bi tırsttım
bende olmazsa rastgele yazıp gitmem zaten. Hayatımın yazılım üzerine olacağını düşünüyorum başka seçeneğim yokmuş gibi :D
seneye açığa geçip dershaneye gitmey düşünüyorum o şekilde çalışacağım
konudan belki bağımsız olabilir fakat aklıma takılıyor, yazılım mühendisliği için iyi bir üniversite şart değil diye biliyorum işe alınırken projelerinize bakılıyor diye biliyorum doğru mudur acaba ?