Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

meslek lisesi güzel rahat bölüm önerisi

sağolasın kral teşekkürler
  2. hellwinx23

tamamdır kral sağol
  3. hellwinx23

tam istedigim knk ya valla
  4. hellwinx23

nabıyoruz ucak bakımda acaba 1719854637 sayılasım iyi degil maalesef 1719854648 anlatırsan iyi olur ya
  5. hellwinx23

haklisin ama meslek lisesi okumak ıstıyorum ya ben bu bölümleri adam gibi nerden bulabilirim link atabılır mısın ordan seçeyım kendime
  6. hellwinx23

ya bıldıgımız resepsiyonculuk işte otelde falan mesela adam ariyo yer varmı falan dıyo ya ondan
  7. hellwinx23

ya kral valla başka bölümler bılmıyorum yani dediğim gibi resepsiyonluk varmı meslek lisesinde
  8. hellwinx23

elektrik ve elektronikde ne yapıyorsunuz kral mesela
  9. hellwinx23

olur 1719853149 yani ben gitmek isterim ama annem falan izin vermez muhtemelen
  10. hellwinx23

öncelikle üniversite okumayı düşünmüyorum çünkü okulu hiç sevmiyorum nasıl bir bölüm istiyorsun sorusuna gelince yani böyle kafamın rahat olacağı bir meslek olsa gayet iyi olur yani mesela örnek vereyim meslek lisesinde resepsiyonluk varsa resepsiyon olabilirim
  11. hellwinx23

meslek lısesıne gitmeyı düşünüyorum arkadaşlar böyle güzel ve rahat bölüm öneriniz varsa yazin
  12. hellwinx23

arkadaşlar ben ortaokul 3 e gidiyorum 7. sınıf benim aklımda bir şey var

amacım yok sadece daha iyi eğitim almak istiyorum ben basketbolcu olmak istiyorum ama kararımı verdim ben lise 3 den sonra okicam açık
  13. hellwinx23

anladım abi ama peki yasal mı yani bu direk açık okumak
  14. hellwinx23

arkadaşlar ben ortaokul 3 e gidiyorum 7. sınıf benim aklımda bir şey var ben 8. sınıfta lgs sınavı olucam biliyorsunuz ama ben liseyi açık okumak istiyorum ülkenin hali kötü zaten eğitim desen kötü açık okiyim en azından daha iyi olur diye düşündüm sizce ortaokuldan mezun olduktan sonra direk...
Top Bottom