Arama sonuçları: *

1. kaşmerli oguz

Tavsiyeleri bana saçma gelen Youtube YKS hocası

Takma o ada lazım youtubeden bedavaya hiç bi şey alınmaz anca özel soru seçip soru çözümü yapan kanallar izlenir onun dışında konu anlatımı için kendin çalış ve özel ders al
  2. kaşmerli oguz

Gecmek icin kac puan gerekir

Tamam biliyorum sana demedim ki
  3. kaşmerli oguz

Gecmek icin kac puan gerekir

Ortaokulda Türkçe dersinde 70 olması gerek
  4. kaşmerli oguz

LGS yaklaşıyor çok stresliyim

hocam konu açacağına ders çalış konu açarsan tabi dalga geçerler minimum 16 matematik yapman gerek nitelikli okula gitmek için
  5. kaşmerli oguz

Lgs 360 puan yapabilirmiyim

kardeşim şu 13 günde köpek gibi çalışman gerek buraya konu açacağına git hayatsız gibi çalış
  6. kaşmerli oguz

İki harf fazlalığından hoca 15 puan kırdı

welcome the turkey
  7. kaşmerli oguz

Hikayeli oyunlar için en kısa yoldan ingilizce öğrenmek

ben anlamak seni herkes farklı ögrenmek dil ama ben hala düşünmek en iyi yol kurs almak maymunlar birlikte güçlü olmak
  8. kaşmerli oguz

bakın dil ögrenmekle alakalı hiç bilginiz olmadığı belli adam hiç bi şey bilmiyorum diyor sen dil ögrenmek istiyorsan paraya kıyacaksın öyle yalan dil ögrenilmez kurs dışında en mantıklı altyazılı bi şeyler izlemek onun dışında kursa gitmek dışında geri kalan şeyler vakit kaybı hem zaten...
  9. kaşmerli oguz

işte oda bir kurs zaten
  10. kaşmerli oguz

en iyisi kurs usta youtubeden fln olmaz bu iş çünkü sen hiç bi şey bilmiyormuşsun kursa git ve haftada 3 gün gece altyazılı film dizi izle 1710680880 krdsm adam youtubea 5 yıl önce yüklenen videodaki hocaya nasıl soru soracak onu düşün bakalım miilet enai değil ki kurslara gidiyor
  11. kaşmerli oguz

ben okuldan öğrendim gayet oyun oynuyorum ve adam hiç bi şey bilmiyorum diyor kurs şart
  12. kaşmerli oguz

madem kurs alacan para ile
  13. kaşmerli oguz

okula da ders dinle öğrenirsin
Top Bottom