Arama sonuçları: *

• Users: kad1RRR
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kad1RRR

Lisede bilişim teknolojileri okumak istiyorum sonucunda ne olur

mezun olunca fabrikada işçi olarak devam edersin ben gibi. iyi yerlere gelmek istiyorsan iyi bir üniversite için çabala.
  2. kad1RRR

[SORUN ÇÖZÜLDÜ]

Bir sorun olacağını sanmıyorum fakat neden böyle bir tribe girmiş anlamadım. yüz binlerce kişi kendini denemek için giriyor zaten.
  3. kad1RRR

Gecmek icin kac puan gerekir

yazılı 1 + yazılı 2 + sözlü 1 + sözlü 2 olmak üzere 4 adet puan var diye tahmin ediyorum. 3ünün ortalaması 47 ise sözlüye 60 verirse 50,25 ile geçersin.
  4. kad1RRR

Polislikte OBP kullanılıyormu

Obp falan eklenmemiş halini baz alıyor yani listedeki en soldaki puan üstüne herhangi bir puan eklenmiyor. Ham puan adı üstünde. Geçen yıl 267 ile çağrılmadım, bu yıl en kötü 275-280=50 net yapman lazım. 10 katı kuralı var bildiğin üzere.
  5. kad1RRR

Pmyo taban puanı kaç olur

Ham 265,19 puan var, umarım üzmezler.
  6. kad1RRR

40 Netle başlayıp 1 yılda derece gelirmi? (Eşit Ağırlık)

Yapılamayacak bir şey değil. 35-35 TM yapsan bile ilk 20K'ya girersin diye düşünüyorum. Biraz da Sosyal ve Fen yapmak lazım tabii.
  7. kad1RRR

40 Netle başlayıp 1 yılda derece gelirmi? (Eşit Ağırlık)

Günde 4-5 saat verimli çalışmayla TYT netini 1 yıl sonunda rahatlıkla 40'dan 100'e çıkarırsın diye düşünüyorum. İlk 500'e girersin :)
  8. kad1RRR

Sizce çalışmaya devam etmeli miyim?

Git ve hayallerinin peşinden koş. Türkiye'de hayalin iPhone 12 almak olur, Almanya'da ise son model mercedes.
Top Bottom