Arama sonuçları: *

• Users: kadiks
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kadiks

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Yine bir konuda gereksiz tartışma çıkmış. 1250 tl burs 850 tl ye göre iyi ama yine yetersiz. Basit hesaplama 400 tl yurt 150 tl okul yemekhanesi 150 tl ulaşım 100tl(artık bu kadara da kalmadı) fatura 800 tl. Kalan 450 tl yi 30 a bölsen günlük 15 tl cebine harçlık sigara vs içmeyen birisine bile...
  2. kadiks

Karne belgeniz ne ?

Bütler bitsn bakarız
  3. kadiks

İngilizcesi iyi olan bakabilir mi?

Bu fena değil. En azından senin Türkçe olarak yazdığın çok sıradan olaylara göre daha iyi.
  4. kadiks

Matematik Hocası Kopya Çekmediğim Halde Kopya Çektiğimi İma Etti.

aşsdlkaşlsdkşaslkdşaslkdksad hoca sana ağır giydirmiş gibi
  5. kadiks

YKS 6 AYDA SIFIRDAN SAYISAL 165 BİN YAPILIR MI?

Hocam olay süre de değil, disiplinde. Disiplinli ve düzenli çalıştıktan sonra yetiştirirsiniz. 6 ay süreniz var. 2 ay tyt 4 ay sayısal olarak çalışırsanız rahatça yapabilirsiniz.. her gün bol bol ayt mat tyt mat ve türkçe çözün
  6. kadiks

YKS 200 günde sayısal 150 bin yapılabilir mi?

Sayısalda yapabilirsin netleri söyledim denemeler yap ve kendini dene. Sonra nerede eksiklerin varsa oraya yogunlaş. 1639068609 yav he aynen. ne garip gereksiz birisin. Engelliyorum git köşende ne yapıyorsan yap.
  7. kadiks

birader belki anlama konusunda sorun yasıyorsun diye yazdıgımı düzelttim ama hala anlamamıssın. Boşver sen zaten çalışma.
  8. kadiks

Keşke yazdığımı okusaydın. tekrar; detaylı; daha detaylı;
  9. kadiks

Hocam ben günde 6 7 saat çalışarak 12. sınıf ekim ayından ocak ayına kadar hemen hemen her konuyu bitirmiştim.(9 ve 10 olarak sıfırdım, 11 in konularının yarısını biliyor ve denemelerde rahatlıkla yapabiliyordum.) Sonraki denemelerde tyt de 90 ayt de 60 ları rahatlıkla gecmeye basladım. Sınavda...
  10. kadiks

günde 10 11 saat calısmadan bile yapılır. bahsettigin sıralama tyt de 45 50 ayt de 40 net civarı ediyor. Benim girdiğim sene öyleydi sonraki sene düştü hatta yani bu netlerle 120k civarına girildi. Düzenli ve dogru calısma ile 200 günde 100k yapılır.
  11. kadiks

KYK'da Kalan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Her yıl için 75 gün izin veriliyor ve gencizibiz isimli siteden bu izin alınabiliyor. Ücretini verip o siteden evinde her ne kadar kalacaksan izin alıp gitmeyebilirsin.
  12. kadiks

Eşit Ağırlık öğrencisi TYT 'de fen çözmek zorunda mı?

tabi ki evet.
  13. kadiks

Edebiyat Projesini nasıl yapacağım?

Ne beleş hayat. Şu zamana kadar ne yaptın? ne yapıyordun? Ders çalışman gereken vakitlerde hangi aktivite ile ilgileniyordun? Neden zamanında ders çalışmadın? Niye yumurta sınıra geldiğinde bunlara başladın?
  14. kadiks

Kendin söyledin. 2 gün için fazladan 2 saatin var 4 saat en az ona süren var. tam odaklanıp yaparsn.
  15. kadiks

şimdi başlasan ve saatte 10 soru yazıp çözsen 50 sorun 5 saat sürer arada 1 saat dinlensen 6 saatte fizik biter. saat 10 gibi boşa cıkmıs olursun. 1 saat mat quizi için çalışsan biraz aklında bir şeyler oluşur. Pazartesi okuldan geldiğinde 3 saat daha baksan ki 4 saat quiz için çok fazla. Zaten...
  16. kadiks

erasmusa gidenler tecrubelerinizi anlatın

Erasmusa gitmeden önce Türkçeni geliştirmelisin.
  17. kadiks

Ödevler verileli en az 2 hafta oldu desek. 14 gün. 5 ödevin var. Her birisi için 2 gün ayırsan ve bu günler içinde sadece o gün işlediğin dersleri tekrar etsen quiz ve sınavlar için 4 gün daha yoğun çalışma vaktin olacak. Burada sorun nerede? Ben sende sorumsuzluk görüyorum. Yine de umarım...
  18. kadiks

Neden yapamacagını düşünüyorsun? Son 3 gün kalaya kadar aklın neredeydi?
  19. kadiks

35 dakika önce konuyu paylaşmışsın ve hala buradasın. Bu sürede; 50 soruluk fizik performans ödevinin %20sini biyoloji performans ödevinin %15 ini ingilizce ödevinin %20 sini matematik ödevini veya quiz konularının %20 sini yapabilirdin. Ama sen forumda takılmayı seçtin. Bence yapamamayı biraz...
  20. kadiks

Matematikten 27 aldım

google -> lise ortalama hesaplama açılan sayfada gerekli bilgileri girip öğrenebilirsin. Rica ederim.
Geri