2 türlü problem var
1 onların sana gulmemesi lazım
2 seninde sınava girerken bilgili olman lazım
Eğer sen hata yapmasaydin onlar gulmezdi o yüzden diyorumki sınav senin bilgini ölçmek için yapılır sende hazır bir şekilde gir bir yerlerde bulgi eksigi olduğunu kabul et ve nasıl durumu...
Hocam sana adamlar krank mili nerededir diye sormamis sana basit bir şey sormuşlar senin bunu bilmemen söz konusu değil gülerler istersen şikayet et bana güldüler diye kullandığın aracın mekanik parçaları halkinda bilgin olması lazım gösterge panelindeki ışıklar süs ışıkları olsun diye konmadi...
Tabi dalga geçmek değil de en azından basit hataları yapıp da konu vermeseydin ben araba ehliyeti ve a rhliyet yani motor ehliyeti almış biri olarak hiç boyle birşeyle karsilasmadim
Hocam çıkmış sınav sorularını da cözün bilgi sarmal falan filan hız vs bende çözmüştüm zamanında onlar da güzel cikmislari da çöz önemli olan fazla fazla paragraf çözmek
Valla hiç bilmiyorum ki 6-7 sene oldu yani konularda güncelleniyor devamlı yanlış bilgi vermeyim
1706211649
Ben zamanında palme nin biyoloji konu anlatımına çalışmıştım
Orijinal takintin yoksa yani korsan kitap pek onermesekde fotokobicilerden piyasadaki en iyi en çok tercih edilen denemeleri satın al yada fotokobi
Birsuru al devamlı çöz 20 net tyt artacağına eminim