Arama sonuçları: *

1. K

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi?

2 türlü problem var 1 onların sana gulmemesi lazım 2 seninde sınava girerken bilgili olman lazım Eğer sen hata yapmasaydin onlar gulmezdi o yüzden diyorumki sınav senin bilgini ölçmek için yapılır sende hazır bir şekilde gir bir yerlerde bulgi eksigi olduğunu kabul et ve nasıl durumu...
  2. K

Hocam sana adamlar krank mili nerededir diye sormamis sana basit bir şey sormuşlar senin bunu bilmemen söz konusu değil gülerler istersen şikayet et bana güldüler diye kullandığın aracın mekanik parçaları halkinda bilgin olması lazım gösterge panelindeki ışıklar süs ışıkları olsun diye konmadi...
  3. K

Tabi dalga geçmek değil de en azından basit hataları yapıp da konu vermeseydin ben araba ehliyeti ve a rhliyet yani motor ehliyeti almış biri olarak hiç boyle birşeyle karsilasmadim
  4. K

Sende ilk önce motorun neresi olduğu radyatörün neresi olduğunu öğren
  5. K

Okulla ilgili sorunum var

Sorun etme pantolonla gel ne olacak bizde yıllarca kurallara uyduk 4 sene lisede şuan üzerine 4 sene üni okudum yukseklisansa devam ediyorum
  6. K

Paragraf Kitabı Önerisi

Hocam çıkmış sınav sorularını da cözün bilgi sarmal falan filan hız vs bende çözmüştüm zamanında onlar da güzel cikmislari da çöz önemli olan fazla fazla paragraf çözmek
  7. K

A B C ingilizce seviyesi tespiti

Yabancı dil sınavlarına girsin hocam diğer yerler herhangi bir geçerliliği olmayan belgeler duxenlerler arkadaşlar sınavları yukarda yazmışlar zaten
  8. K

Eşit Ağırlıkçı için Kimya ve Biyoloji önerisi

Valla hiç bilmiyorum ki 6-7 sene oldu yani konularda güncelleniyor devamlı yanlış bilgi vermeyim 1706211649 Ben zamanında palme nin biyoloji konu anlatımına çalışmıştım
  9. K

Eşit Ağırlıkçı için Kimya ve Biyoloji önerisi

Kimya ve biyoloji zaten çok temel yaparsın eşit cilere farkı koyarsın
  10. K

Yks çalışması için sorularım var.

Orijinal takintin yoksa yani korsan kitap pek onermesekde fotokobicilerden piyasadaki en iyi en çok tercih edilen denemeleri satın al yada fotokobi Birsuru al devamlı çöz 20 net tyt artacağına eminim
  11. K

Devamlı deneme sınavı yapabilirsin netlerindeki artışı goreceksin 20 30 deneme yaptım yeter diye düşünme :) yıl sonunda farkedeceksin artışı
  12. K

Arada paragraf da çöz derim :) (Üni mezunundan tavsiye)
Top Bottom