Arama sonuçları: *

1. keremast

Denizcilik okunur mu?

yazılım gibi şeylerden pek hoşlanmıyor müzik için okuyabilir mi sence? bana sıkılmadığını bu işi yaparken zevk aldığını söyledi: 1653597304 bulabilsek keşke konuşturacağım onu
  2. keremast

Denizcilik okunur mu?

Arkadaşlar merhaba 8.sınıf olan bir kuzenim var, ilgilendiği alan en çok müzik ama denizcilikte istiyor kendisine sordum kararsızım falan filan dedi. bende yardımcı olmaya çalışıyorum ama nafile gibi. güzel sanatlar ve denizcilik lisesi varmış aklında sizce hangisi, tabi kendi hayatını kendi...
  3. keremast

Dersleri Çok Saldım.

aynen devam 11 yazağıma lise sonum yazıp geçtim olum ne komik adamlarsınız ahahshahahhha 🤣
  4. keremast

Dersleri Çok Saldım.

meslek olarak müzik üzerine düşünüyorum ama etrafımdakiler hiç o kararda değil 1650904766 soru çözmekten sıkılmadım kafamın içinde bir şey var o beni mahvediyor
  5. keremast

Dersleri Çok Saldım.

oruçta tutmuyorum beni bitiren bir şey var ama çözemiyorum
  6. keremast

Dersleri Çok Saldım.

hayır kafama göre çalışıyordum
  7. keremast

Dersleri Çok Saldım.

lol pekte önemli değil ama çalışamıyorum
  8. keremast

Dersleri Çok Saldım.

istediğim puan değil. eskiden daha fazla çalışıyordum şuan yatıp kalkıyorum
  9. keremast

Dersleri Çok Saldım.

Arkadaşlar merhaba, 11.sınıfım 9.sınıftan beri ortalamam 90 altına inmedi ve düzenli çalışıyordum ama artık çalışmayı bıraktım, sürekli erteliyorum yorgunum diyorum çalışmıyorum. hedefim bile yok ne meslek yapacağım hakkında da bir fikrim yok matematikten 1.dönem 1.sınavdan 100 2.sınavdan 95...
  10. keremast

Bu hafta aldiginiz sinav notlari ne

matematik 90 edebiyat 87 tarih 95 felsefe 83 coğrafya 85 din 30 bunlar açıklandı sadece
  11. keremast

yarın deneme olucaz ben sonucun gelmemesı ıcın optıkte nasıl bır hata yapmalıyım

süre yetmedi diyebilirsin birşeyler karalarsın bitene kadar
  12. keremast

yarın deneme olucaz ben sonucun gelmemesı ıcın optıkte nasıl bır hata yapmalıyım

başka birinin okul numarasını kodlama sakın sınıfını yazma bide
  13. keremast

eğer optiği kontrol etmiyorlarsa okul numaranı kodlama
  14. keremast

Lgs’ye 10 gün kaldı stresimi nasıl azaltabilirim ?

hayatını bir sınav etkilemez lütfen stress yapma dışarı çık vakit geçir illa her dakika çalışılcak diye bir şey yok.
  15. keremast

3 zayıfı olanlar sınıfta mı kalıyor bilen var mı ?

ah bu ziyaa ah
Top Bottom