Arama sonuçları: *

• Users: klc7
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. klc7

Hocanın telefonları toplamaya hakkı var mı?

Yukarıda arkadaş resmi cevabı vermiş
  2. klc7

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Öğretmenlik hakkında konuşulan cehaleti,genellemeyi ve yorumları görünce konu zaten cevaplanmış oldu.
  3. klc7

Okul müdürü Belge için para istiyor

Devlet okullarında hiç bir şekilde veliden para talep edilemez. Veli dilerse okula bağışta bulunabilir. Yapılan usulsüzdür, ilçe milli eğitim, cimer şikayet mercii olabilir. Cimer şikayeti de zaten ilçe milli eğitime düşecektir.
  4. klc7

İngilizce paragraf yazımına yardım acilll

I’m fond of starting my day with a great breakfas; it gives me so much energy. I'm also keen on drinking coffee in the mornings.At the weekends, I'm fond of playing computer games because it makes me relax. I’m keen on reading, and I usually finish at least one book a month. In the evenings, I’m...
  5. klc7

Ben bu hocayı nereye şikayet edicem

Öğretmenin tavrı sonrasında nasıl oldu :)
  6. klc7

İngilizce paragraf yazımına yardım acilll

8. sınıf mısın :)
  7. klc7

Ben bu hocayı nereye şikayet edicem

Öğretmen olarak konuşuyorum dinlersen sevinirim, öğretmen arkadaş ders işleme konusunda belli disipline sahip değilse sınavda da aynısı olacaktır,çok zorlayacağını sanmıyorum. Bu sinirli tavrında belli oranda haklı olabilirsin ama söyleyiş biçiminle haksız konuma geliyorsun. Her sorudan bir kaç...
  8. klc7

Polis olmam için 2 senelik üniversite okusam polis olabilirmiyim

Polis alımlarına katılabilirsin yeterli ortaöğretim kpss puanı alarak. detay : https://www.tahanci.av.tr/pomem-pmyo-saglik-sartlari/#:~:text=%C3%96nlisans%20(2%20y%C4%B1ll%C4%B1k)%20veya%20lisans,POMEM'e%20ba%C5%9Fvurarak%20polis%20olabilmektedir.
  9. klc7

Polis olmam için 2 senelik üniversite okusam polis olabilirmiyim

Lise sonrası üniversite sınav puanına göre alım , 2 yıllık üniversite okuyanlardan yapılan alım(kpss) , 4 yıllık üniversite okuyanlardan yapılan alım(kpss) şeklinde alımlar yapılıyor. Ayrıca 4 yıllık üniversite okuyup Komser yardımcılığına yapılan bir alım daha mevcuttu en son.
  10. klc7

okul değiştirme sorunu...

Kaçıncı sınıf?
  11. klc7

Okula gitmek istemiyorum.

Öğretmenlerinle konuş, babana onlar anlatsınlar.
  12. klc7

Disiplin cezası alır mıyım?

MEB'te Öğretmen olarak çalışan biri olarak yazıyorum, okulda dikkatli olun sadece başınıza bir iş gelmesin, disiplinlik bir olay yok.
  13. klc7

Ders içi katılıma 10 verilirse ne olur???

45
  14. klc7

Sanmam öğretmeninle aranı iyi tutmakta fayda var. Art niyet olmaması gerekir.
  15. klc7

Ders saati 2 ve altında olan dersler için 2 , ders saati 3 ve üzeri olan dersler için 3 sözlü notu verilir.
  16. klc7

2 yazılı ve 2 sözlü notun olacak. Verilen bu sözlü notlarının ortalamaları alınarak hesap yapılır. Örneğin; Sınavların 50-60 sözlü notların; 10-60 50+60 / 2 : 55 bu yazılı ortalaman 10+60 / 2 : 35 bu sözlü ortalaman 55+35 / 2 : 45 bu da o dersten not ortalaman.
  17. klc7

Hangi ders?
  18. klc7

Kaçıncı sınıfsın?
  19. klc7

Evet kastım oydu, teşekkürler.
  20. klc7

Belge alabilmen için 45'in altında notun olmaması lazım, Türkçe ve Dil ve Anlatım gibi dersler için bu not 50.
Top Bottom