Arama sonuçları: *

• Users: kupır
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kupır

Üniversite Okumayıp Vinç Operatörü Olmak

Dönemlik arz/talep dengesine göre gelecek planlaması yapmak ne kadar doğru olur emin değilim. Şu anda üniversite mezunu fazlası var diye bazı meslekler çok kazanıyor ve iş imkanı çok olabilir ama önemli olan önünün açık olması, ilerleme şansının olması. Vinç operatörlüğünü ömrün boyunca...
  2. kupır

[ANKET] İngilizce biliyor musunuz?

Yabancı biriyle çok sofistike kelimeler kullanmadığı sürece anlaşabiliyorum, konuşarak daha zor oluyor ama yazışarak biraz daha rahat ediyorum. B2 olduğumu düşünüyorum ama bu sadece benim fikrim
  3. kupır

Sizce Toplu Taşımamı, Yoksa Bisikeltmi?

Bisikletin yıllık bakım masrafı ne kadar olacak ki? Ara sıra zinciri yağlarsın, belki disk frenli bisikletse fren balataların eskir. Dikkate alınacak yükte bir masrafı olacağını düşünmüyorum açıkçası
  4. kupır

Sizce Toplu Taşımamı, Yoksa Bisikeltmi?

Çok yokuş yoksa bisiklet çok daha iyidir, 1.5 yıl boyunca okula yaz-kış bisikletle gidip gelmiştim.
  5. kupır

A2 ehliyet teorik sınavı farklı mı?

Hayır, teorik sınavı bir kere geçip ehliyet aldığınızda diğer sınıflar için ehliyet alırken sadece direksiyon sınavına giriyorsunuz.
  6. kupır

Korece R/L nasıl okunur?

Arkadaşımız bir konuda ihtiyaç duyup bilen varsa diye soru sormuş, forum kurallarına aksi bir şey göremiyorum. Dalgaya vuran arkadaşı raporladım, moderatörler gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.
Top Bottom