Arama sonuçları: *

1. lia shine

Faber-Castell Grip Plus Alınır mı ?

bu klavyeyi 9. sınıfta 100 liraya aldım ve bir kaç ay sonra çalındı :D şuan 11. sınıfım fiyatlar gerçekten uçmuş
  2. lia shine

2023 LGS İyi Okul Puanı

9. sınıfım gözlemlediğim kadarıyla lgsye çalışıp çalışıp iyi okullara girip lisede notları çok düşen arkadaşım oldu bence ortalama bir okula gir.
  3. lia shine

hangi liseye gitmeliyim

bütün sene çalışmadığım için pişman değilim ama iki üç sınava çalışsaydım istediğim okula girerdim diye aklımda kuruyorum sürekli. Ve bu arkadaş gibi benimde ortalamamın çok altında bir meslek lisesine gittiğimi söylemek isterim. Cidden ortam çok kötü tuvaletlere sigara dumanından,5-10 kişi...
  4. lia shine

Lise için abi gardaş niteliğinde tavsiyeler istiyorum.

E-spor demiştim yukarıda.
  5. lia shine

staja 11. sınıfta başlanıyor sanırım.
  6. lia shine

Benim girdiğim lise obp ile alıyor. 1662825312 hocam deli gibi ders çalışmakta bana gelmez maalesef hayallerimi çöpe atmak istemiyorum.
  7. lia shine

2. dönem anadoluya tekrar nakil başvurusu deneyeceğim ama bilmiyorum. Al sat banada mantıklı geliyor ama kenarda birikimim yok.
  8. lia shine

Sende haklısın. Hak veriyorum zaten, ama ben okumayacağım demiyorum zaten. Sadece daha ilgiliyim ve yeteneği geliştirmek daha mantıklı geliyor bana.
  9. lia shine

öyle öyle çalışan ekmeği yer her türlü. ama ben okulu/dersleri pek sevmiyorum. dediğim gibi espor istiyorumda şuan tek çarem bilgisayarımda olmadığı için ders çalışmak olucak galiba.
  10. lia shine

sıkıntı yok hocam bir şey olmaz. 1662824876 eğer öyle işler dönerse benim hakkımda okulda silahlı kavga çıkar kanka :D
  11. lia shine

adamına göre muamele hocam. Bende işler böyle yürüyor öyle yürüyeceğim ben de. Çokta umrumda olmaz yani.
  12. lia shine

hocam nerdeyse 90a yakın ortalamayla meslek lisesine gitmek üzücü.
  13. lia shine

hocam mahkeme olaylarında keşif falan oluyor biliyorsunuzdur 2 taraftanda keşif ücreti isteniyor bende 1050ti i7 7700k 16 ram vardı + olarak 60hz 4ms bir sistemim vardı. Hem sistemim yenilensin hem yardımcı olayım diye doların 16 17 TL olduğu gün 18 Aralık falan olması lazım, 4500e satmıştım...
  14. lia shine

öğrenemediğim değil öğretilmeyen hocam :) . 7. sınıfta online ders hiçbir verimlilik yoktu matematik hocamız değişti ben hiçbir şey anlamamaya başladım + olarak 8. sınıfta matematik ve fen hocamız sadece 5 10 kişinin üstüne düştüler. Lgs senem olmasına rağmen dershaneye vericek maddi durumumuz...
  15. lia shine

en iyisi espor abiya. esporcu olmak istediğimi de eklemiş olayım. 1662823812 şöyle bir şey var... benim 7. sınıfım yok, bu nedenle 8de yok denecek kadar az. Ne yapacağım bilmiyorum.
  16. lia shine

sıkıntı yok agam 💀💀💀
  17. lia shine

okulu bırakıp çalışmak daha mantıklı gelmedi değil. 8.30 17.30 nedir abi ya.
  18. lia shine

Ortaokul obp'm 88.1 idi bense 89.9luk bir anadolu lisesini istiyordum, rehber öğretmenim girebilirsin belki, 1 2 puan düşer bu sene demişti. Okula son giren öğrencinin notunda 88.6 olduğu için ben girmeyip 2 ya da 3 defa açıkta kaldım.En sonunda meslek yazmak durumunda kaldım ve elektrik...
  19. lia shine

Meslek lise bölüm tercihi

Ben de bu sene mesleğe gidiyorum babam 2 yıl elektrik okumuş ne kadar sevmesem de onun izinden gitmek daha mantıklı ve aralarından en temizi en kolayı elektrik.
Top Bottom