Arama sonuçları: *

• Users: mortah
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mortah

11.Sınıf MFKB Yayın Önerisi

11.sınıf sayısal öğrencisiyim. Matematik-Fizik-Kimya-Biyoloji derslerinden konu özetli ve konuları pekiştirebileceğim seviyede mümkünse 200tl civarında olacak şekilde kitap/yayın arıyorum. Önerileriniz nelerdir? @DOGANALPASLAN
  2. mortah

11.sınıf sayısal dersler için youtube kanalı önerisi

11.sınıf için youtube konu anlatımı yapan kanal önerisine ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. @DOGANALPASLAN
  3. mortah

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

Hangi okul hocam?
  4. mortah

(Sadece bizde böyle olabilir biraz ön yargılı yaklaşmışım yorumumda 😅) - Sosyal aktivite çok az (koronadan önce de böyleydi) - Öğrencilere yarış atı muamelesi yapılıyor - Robotmuşuz gibi bilgi budur bunu öğren herşeyini buna ver sınavı geç tarzı bir yaklaşım var - Çoğu ögretmen sadece o dersi...
  5. mortah

Biga IÇDAŞ Fen Lisesi (Fen lisesi pişmanlıktır 😣 bence)
  6. mortah

Okulunuz kaçta başlıyor?

7.20-13.25. Sabahçı olmak zor iş mağra adamı gibi oluyoruz sabah sabah o.O2
  7. mortah

11. sınıfa geçtim neler yapmalıyım?

Konuyla alakasız ama rakiplerini elemeye başlamışsın. Ben de 11.sınıfım yaptıklarının yarısını bile yapmadım.
  8. mortah

lisenin ilk günü için tavsiyeler

:F:
  9. mortah

Dostlar ben ciddiyim. Bizzat kendim ilk gün azcık artist gördüğüm bir çocuğu salonun ortasında dövmüştüm, ilk gün olduğundan kimse bir şey demedi. Kimsede bir daha sataşmadı. (Okula 6 ay gidebildim o.O2 )
  10. mortah

Kavga et. Ciddiyim cesaret lisede çok önemli.
  11. mortah

Sosyal bilimler liseleri iyi midir

Gideceğiniz liseye de danışmanızı öneririm benim çevremdeki bütün SBL ler de EşitAğırlık açılıyor ama açılmayanda varmış galiba
  12. mortah

Sosyal bilimler liseleri iyi midir

Eşit ağırlık veya sözel düşünüyosan olabilir.
  13. mortah

Ailem Eşit Ağırlık Okumamı İstemiyor Ne Yapmalıyım?

10 öğrenciden fazla kişinin imzası ile özel dilekçe ile EA sınıfı açılıyor sözel hocalarınız daha önce anadolu lisesinde görev yapmış ve 11-12.sınıf müfredatına hakimse tabi ki de okunabilir.
  14. mortah

Fen liseleri zorunlu sayısal diye biliyorum çok nadir 1 tane EA sınıfı açılıyor
  15. mortah

Fen lisesinde misin? Ben de seçmedim
  16. mortah

Tıp genel olarak en zor alanlardan biri gerek aile yakınları ile olan ilişki gerek karşında bir insanın sağlığını bitirme veya devam ettirme gibi seçenekleri olsun. Eğer hayatının önemli kısmını bu sorumluluğu üstlenecek ve gereken hizmeti veremeyeceğini düşünüyorsan (ki gayet normal bir şey...
  17. mortah

Sizce hangi Liseye gitmeliyim?

Meslek lisesine gitmenizi tavsiye etmiyorum ozellikle yerel yerlestirme ile alıyorsa. Elektrik elektronik mühendisi olmak istiyorsanız ve issiz kalmak istemiyorsanız iyi bir universite kazanıp bu alanda belge ve sertifiklarla kendinizi geliştirmelisiniz. Üzgünüm ama kimse meslek lisesi mezunu bi...
  18. mortah

Lise tercihim sizce mantıklı mı?

4-5 e garanti girersin iyi sıralamışsın
  19. mortah

8. Sınıfa Geçtim Ne Yapmalıyım?

1) 4 işlem, yazım kuralları gibi seyleri halledecek kadar calışsan yeter (hızını gelistir yani) 2) okullar basladıktan ortalama 2 hafta sonra 3) senin tercihin çok kaybın olmaz 4) kendin oturup ders yapabiliyorsan dershaneye cok başvurma genelde laylaylom oluyo 5)hız,okyanus,nar test,süper...
  20. mortah

İl yüzdelik puanı ne işe yarar

Bir şeye yaramıyor bulunduğun ildeki öğrencilere göre yüzdelik dilimin
Top Bottom