Arama sonuçları: *

• Users: nifak
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. nifak

Adalet okunmalı mı okuyan ne iş yapar?

Çalışırsa dikey geçişle hukuk okur veya atanır memur olur. çalışmazsa avukat katipliği yapar
  2. nifak

Namaz Uyumlu TYT-AYT Ders Programı

Ciddi mi bu :)
  3. nifak

11'e geçenlere tavsiyeniz var mı

Windows 11 mi iphone 11 mi diye girdim. liseymiş :)
  4. nifak

Yks tercih için akıl alma konusu

2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup kpssde güzel puan alırsan bir yere girip devlet memuru olursun masabaşı.
  5. nifak

2022 YKS Hakkında

Ben toplamda 4 kere girdim. 2012 2013 2016 veya 17 bir de bu yıl. Sorular çok değişmiş benim girdiğim yılların hiçbirine benzemiyor.
  6. nifak

TYT 2022 nasıl geçti?

2012 2013 2017 olmak üzere 3 sınava girdim daha önce. Girmeyeli soru tarzları ne kadar değişmiş. Matematik soruları türkçe sorusu gibi olmuş.
  7. nifak

Lise sonrası polislik.

Üniversite sınavına girip okulu kazanırsan gidip 2 yıl okuyorsun yatılı o kadar. Sonra polissin. Benim zamanımda sadece 1. sınav puanı yetiyodu şimdi bilmiyorum.
  8. nifak

Devamsızlığım tam tamına 30 gün

Lise yıllarım geldi aklıma. Okul açılırdı eylülde. Öğleden önceleri gitmezdim hiç doldururdum devamsızlık hakkımı yarım gün yarım gün. Öğleden sonra 2 derse girip yarım günü kurtarırdım. Sonra haziranda kimse gelmezdi tek ben giderdim okulda hocalarla tavla atıp muhabbet ederdik :)
  9. nifak

İngilizce temel Yok?

Ne kadar çok kelime bilirsen o kadar iyi senin için. Ben öyle başlamıştım. Etkili olduğunu söyleyebilirim. En azından bende.
Top Bottom