Arama sonuçları: *

1. nightfall

Not tutma uygulaması tavsiyesi

Uzun süre notion kullandım, tavsiye ederim. Sanki daha temiz bir alanda Word kullanıyormuş gibi, çokça metin biçimlendirme ve sayfa düzenleme aracı var. Mobilde, webde ve masaüstü uygulamasında kullanılabiliyor. Ayrıca sayfanın/klasörün linkini alıp başkalarıyla da paylaşabiliyorsunuz. Şahsen...
  2. nightfall

Namaz Uyumlu TYT-AYT Ders Programı

EyvAllah 😅😅
  3. nightfall

Namaz Uyumlu TYT-AYT Ders Programı

Allah razı olsun, pek güzel olmuş. Ama dizi/musikî/oyun kısmında 10 saat yazıyor. Acaba bu bir hata mı, yoksa geriye kalan saatleri hesaplayıp otomatik mi yazıyor sistem?
  4. nightfall

E-KPSS’ye kimler girebilir

Pardon, ben o dediğinizi gözden kaçırmışım 😕 Arkadaşın da dediği gibi en az lise mezunu olmanız lazım 1663072300 Ama şöyle bir madde var Bu sürede liseyi bitirebilecek durumdaysanız başvurabiliyorsunuz
  5. nightfall

E-KPSS’ye kimler girebilir

Evet, girebilirsiniz kardeşim Kaynak🔗 1663070619 Bu arada eklemeyi unutmuşum, bu linkte ÖSYM'nin yayınladığı kılavuz da mevcut. Sınavla ilgili tüm bilgileri içerir. Linke tıklayınca PDF şeklinde inecek 👍🏻 Bu yıl için başvuru süresi sona ermiş fakat inşâAllah seneye girebilirsiniz 🌿
  6. nightfall

Benim Hocam Konu Kitapları Alınmasına Gerek Var mı?

Bende kpss için video ders notları isimli üç kitap var ve içeriği güzel, zaten isminde belirtildiği gibi videolarda tahtaya yazılan her cümle kitapta var. Ama meselâ videoda -örneğin tarih dersinde- olaylar arasındaki bağlantıyı da anlatıyor ve bu bilgi kitapta bulunmuyor. Bilginin kalıcı olması...
  7. nightfall

Ücretsiz Deneme PDF'leri linki alabilir miyim?

Pardon ben herkes erişebiliyor diye biliyordum. O zaman buna bakabilir misiniz, deneme sınavları var. Cevap anahtarı yazıyor ama kitap resmine tıklarsanız yeni sekmede sorularla birlikte açılıyor 👍🏻
  8. nightfall

Ücretsiz Deneme PDF'leri linki alabilir miyim?

Palme Yayınevi var şu linkte, sınıf kısmından ilgili seçeneği işaretlerseniz çıkıyor 👍🏻
  9. nightfall

10.sınıfa 6 gün önceden başlamak

EyvAllah 😁 1662325642 Şimdiden başlamakla iyi yapmış olursun, hatta okul başlayınca ilgili konuların derslerini okulda dinledikten sonra evde Doping Hafıza üzerinden tekrar yapmak şeklinde de kullanabilirsin bunu 👍🏻
  10. nightfall

10.sınıfa 6 gün önceden başlamak

Yanlış mesajı etiketlemişim, pardon 😅 Buna katılıyorum demek istemiştim kusura bakma ikinci etiket için @Liberal Kenobi
Top Bottom