Arama sonuçları: *

• Users: phxey41
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. phxey41

İngilizce düzeyimi nasıl arttırabilirim

Üni 1. Sınıfım önerdiğiniz izlemem gerekn şeyleri atabilir misiniz? Genel olarak tense vs biliyorum ama konuşma pratiği ve kelime ezberi yapmam lazim Duolingo yükledim 14-15 gün yaptım ama kelimeler genel olarak cok basit seviyeydi bisey ogrenmiyodum 1728330016 Önerdiğiniz izlenecek şeyler var...
  2. phxey41

İngilizce düzeyimi nasıl arttırabilirim

halihazırda bir ingilizce kursunda b2 seviyesini bitirdim ve sınavını geçtim ama gerçekçi olmak gerekirse kendi seviyem b1 denebilir kelime haznem düşük genel olarak konuşacağım tense ve kullanımlarını biliyorum ing seviyemi nasıl ilerletebilirim biriyle konuşacağım zaman vs rahat olmak...
  3. phxey41

Kitaplarımı hangi platformda satabilirim

Üniversitesiye gectim o yüzden elimde 11 ve 12. Sınıf bir sürü kitabim var yarisi bos yarısı yarim nerde satabilirim
  4. phxey41

Sakarya Üni önerir misiniz ve şehri

Ben derincede gidip gelicem sanırım bazi koprratifler varmış o sekil gibi duruyo
  5. phxey41

Sakarya Üni önerir misiniz ve şehri

Bende Sakarya makine kazandım İstanbul'dan gidiş geliş nasıl bilmem ama ben Kocaeli'den gidip gelicem 45dk falan sürüyormuş kampüsü büyük genel olarak herşeyi kendi içinde barındırıyor genel olarak tavsiye edilen bi üniversite
  6. phxey41

Kötü bir şehirde bilgisayar mı iyi bir şehirde endüstri mi

Burda önemli olan il veya ilçe değilki Okulun iyi olması yatırımlarının fazla olması Etrafında sosyalleşmek icin alaninin bulunması Akademik kadrosunun iyi olmasi İyi sehir olunca iyi uni oluyo diye bisey olmuyo
  7. phxey41

Sayısal 100.650 sıralama ile nerelere gidebilirim?

Kocaelide yaşıyorum sayısal sıralamam 100.650 kocaeli ve çevresinde bildiğiniz veya okuduğunuz okulu ve akademik kadrosu iyi olan tercih edilen ve iş bulabilen bölüm önerebileceğiniz neler var?
  8. phxey41

Milli Savunma üniversitesi hakkında?

Öncelikle iyi forumlar başlıktaki konu hakkında bazı öğrenmek istediklerim var yardımcı olursaniz sevinirim. Msü sınavında 52k yaptım yani yks puanım ve netim okey olursa girebiliyorum diye biliyorum (sağlık vs dışında puan olarak) 1. Gözüm 1.25 miyop ve astigmat askeriyeden bir akrabaya...
  9. phxey41

12. Sınıf tyt ve ayt kitap önerisi

12. Sınıfım tyt fen dersleri için önerebileceğiniz konu pekistirebilecegim zor olmayan soru bankalari nelerdir 12. Sinif içinde ayt mat icin konu konu olan yine orta ve orta alt seviye kitap önerileriniz nelerdir
  10. phxey41

Test Kitabi Tavsiyesi

12. Sınıfa geçtim sayısal öğrencisiyim yazın 4 farklı konuyu halletmek istiyorum. Türkçe dil bilgisi kitabı (ne zor ne kolay (orta)) Türkçe paragraf (orta zor) Geometri üçgeniydi dortgeniydi cemberiydi hepsi dahil olcak sekilde (kolay orta) Problemler (kolay orta)
  11. phxey41

11. Sınıf Fizik Kolay Soru Bankası Önerisi

Yukarıda belirttiğim gibi 11. Sınıfım proje ödevim olduğu için test kitabi bitirmem lazım zor olmayan absürt sorulari olmayan tercihen kolay fizik soru bankası önerebilir misiniz?
  12. phxey41

Tammat yayınları kimya koçu nasıldır?

Soruları nasıldır zorluklar falan Elimde olmadığı için
  13. phxey41

Tammat yayınları kimya koçu nasıldır?

Sayısallar icin kitap arıyorum bugün konuda açtım fizik ve matematik belirledim Fizik: kafa dengi ( zorluğu nasıldır? ) Matematik: bilgi sarmalı Kimya icin tammat yayınlarının kimya koçunu düşünüyorum sanırım yeni bir kitap duyan varsa nasıldır ben baktım biraz sorular güzel gibiydi ama...
  14. phxey41

11. Sınıf Soru Bankası Önerisi

Kafa dengi olarak link atabilir misiniz
  15. phxey41

Hepsi kafa dengi veya hepsi bilgi sarmalı kötü mü? Set olarak alsak ?
  16. phxey41

Bir sürü çap var internette link atma şansınız var mıdır
  17. phxey41

Sayısal dersler için orta seviye çözümlü soru bankaları arıyorum önerileriniz nelerdir
  18. phxey41

Ingilizce ekler bilen varsa yardımcı olabilir mi?

olsun sorun yok teşekkrler
  19. phxey41

cevaplayabiliyorsan evet
  20. phxey41

bende onu anlatmaya çalışmıştım yapamadım çeviriden dinliyorum anlamıyorum neyle mbitiyo onun için sordum zaten
Top Bottom