Arama sonuçları: *

1. pickpocket

2 Yıllık Bilgisayar programcılığı okunurmu

İş imkanı konusunda ben üstüne gitmedim. Yazılım web tasarım vs konusunda kendini geliştirmen lazım yoksa sadece o bölümü okumuş olursun sadece. Ben çok üstüne gitmedim bölümün iş imkanları yönünden, Polis oldum. Bölümün zorluğu olarak Yazılımla alakasız dersler vardı sınavda onlarda baya...
  2. pickpocket

2 Yıllık Bilgisayar programcılığı okunurmu

Hayır hiç çalışmadan kazandım, ben açıktan okunan bir bölümü tercih ettiğim için puanı çok yüksek değildi. Bilgisayar Mühendisliği gibi bölümleri düşünüyorsanız zor olabilir ama imkansız değil. Yapan arkadaşlarım var. Hayır, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne geçtim. 4. sınıftan devam ettim 2...
  3. pickpocket

Huzur içinde yat atam

https://forum.donanimarsivi.com/neler-yeni/
  4. pickpocket

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Yatma kak iş ara yeter yattığın
  5. pickpocket

KPSS 2022 nasıl geçti?

Esti geçti...
  6. pickpocket

Açıktan Üniversite Okumam Mantıklı mı?

Siz işinizde iyi olduktan sonra üniversite bilginizde " AÇIK ÖĞRETİM " yazması birşeyi değiştirmez. Kendinizi geliştirip, çalışabileceğiniz size birşeyler katabilecek bir iş varsa tabikide bunun üstüne düşün. 2 yıl Bilgisayar programcılığı okudum daha sonra DGS ile Yönetim Bilişim sistemleri...
  7. pickpocket

Yazılı Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular İçin Site

Pek çıkmış soruluk bir şey yok bence. Sürücü kursunun verdiği kitapçığa bakıp, kurstaki derslere gitsen yeterli olacağını düşünüyorum. Ben 86 almıştım, ehliyet alalı 6 sene oluyor zaten.
  8. pickpocket

Yönetim bilişim sistemleri(YBS) Okunur mu ?

Başarılar dilerim. 🌹
  9. pickpocket

İngilizce öğren , Almanca ekstrasi olur. İstersen öğren yine. Sen işinde iyi olduktan sonra iş bulma sansin tabikide kolay olur. Yazılım önü açık bir iştir, sen kendini geliştirmeye odaklan 👌
  10. pickpocket

2 yıl bilgisaya programcılığı okuyup DGS ile 4 yilliga geçiş yaptım. Yönetim bilisim sistemlerine yani. 2 yılda açıktan onu okuyarak 4 yıllığı bitirmiş oldum. Boş durmaktansa tabii ki de 4 yıllık olarak bitirmek daha iyi bence. Şuan KPSS hazırlanıyorum, iş imkanı açısından sen kendini ne kadar...
  11. pickpocket

50 ile 75 arasına teşekkür gelirmi?

Genel ortalaman 70 üstü olunca alıyorsun diye hatırlıyorum. Puanı düşürmedilerse.
  12. pickpocket

Açık liseye geçmek gereklimi

Lise 4 te zaten çok ders işlenmiyor 2. dönem full boş geçiyor. Sınava çlışın diyorlar. Biraz daha dişini sık bence.
  13. pickpocket

Savaşta Bilgi mi üstündür Kılıç mı ?

Güncelden konuş. Örneğin, Bayraktar TB2 SİHA kaç yerde Rusyanın karşısına çıktı. Libya , Suriye, Karabağ ve Ukrayna. Henüz TB2 ye karşı elindeki kılıçları neyi varsa etkili olabilmiş değil. Bilgiyle dövülmüş bir kılıç TB2. Sadece kılıç olmaya odaklanmış Rusyayı tedirgin ediyor.
  14. pickpocket

Diploma para ile mi alınıyor?

Yalan, git o para isteyeni şikayet et.
  15. pickpocket

40 TL Uçlu kalem önerisi

Ben 2.0mm olanını kullanıyorum. Normal kurşun kalem içi kullanıyor. Baya kullanisli. 5 senedir kullanıyorum.
  16. pickpocket

YKS Barajlar Puanları Kaldırıldı ve TYT süresi 165DK oldu!

280 yapmaları gerekirken ....
  17. pickpocket

açık öğretimdeki zorunlu ders ne anlama geliyor

Ben abime derslerini seçerken , seçmeli ve zorunlu ders ibareleri vardı. Zorunlu olanları vermek şarttı. Sizde neden böyle anlayamadım. AÖF bürosunu arayıp bir sorunuz.
  18. pickpocket

açık öğretimdeki zorunlu ders ne anlama geliyor

Ders seçerken , dersin yanında zorunlu ibaresi yer alır. Onları seçmelisiniz dönem başında dersleri verirken.
  19. pickpocket

KAÇINCI SINIFA GİDİYORUM

AÖL de sınıf yok toplam krediyi tamamlayınca bitiriyorsun diye biliyorum. Abim 195 Kredi ile mezun olmuştu.
  20. pickpocket

Kyk'da kalıyorum. Soru Cevap

Her yurdun odada kalan kişi sayısı farklı. Bizim 3 tü. Başka arkadaşımın odasında kalan sayısı 6 idi.
Top Bottom