Arama sonuçları: *

1. P

Okul müdürü Belge için para istiyor

Ailen bundan korkuyorsa baştan kaybetmişsin. Ülke böyle böyle yaşanmaz hale geldi. Birileri birşeyler yaşamadan,mücadele etmeden gelecek nesillere bir şey kazandırmayı bekleyemeyiz. Bu zamana kadar hertürlü konuda okul hayatımda yada dışında sesimi çıkarttım. Bu arada devlet okulu değil mi?
  2. P

Okul müdürü Belge için para istiyor

Cimere şikayetini belgeler ile yap direkt olarak görevden uzaklaştırma alır yada görev yeri değiştirilir böyle bir şey yok. Hani zarf parası felan dese neyse . Şikayeti baban yada annen yapsın daha doğru ve hızlı sonuç alınır.
  3. P

ÖN LİSANS MEKATRONİK

Gittiğin üniye göre değişir. Ben 2. bölüm olarak aynı anda okuyordum ve plc, madde testleri felan birçok şey gösterildi.
  4. P

Yazılım mühendisliği ve benzer meslekler

Tam bir ebeveyn cevabı yazık. Yapmak istediğin , yeteneğin olan bir alan varmı kendini keşfettiğin burada ki asıl olay o. Birşeyler okumadan da bu memlekette birçok şey yapabilirsin. Sadece ben yatarak para kazancam mantığını bırakman ve yönlenmen gereken hedefini seçmen gerek.
  5. P

42.000 Sayısal Geldi Ne Yazmalıyım

Artık çoğu mühendislikte iş imkanı neredeyse yok. Eğer tanıdığın varsa inşaat mühendisliği seni yürütür. Fakat tanıdığın yoksa çok fazla inşaat mühendisi olduğu için sıkıntı yaşayabilirsin. Diğer mühendislikleri sayamıyorum bile. Eğer diyorsan ki ben devlete her türlü girerim o zaman mühendislik...
Geri