Arama sonuçları: *

• Users: raFixed
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. raFixed

Eşit Ağırlık ilk 2000 için kanal önerisi

84
  2. raFixed

bir siteden baktım da hocam sınav kolay olursa ilk 2000 için matematik yetmiyor 20 edebiyat 8 tarihe rağmen inşallah kaliteli zor seçici bir sınav olur
  3. raFixed

inşallah hocam edebiyat da ekleyeyim çileği olsun o zaman işin
  4. raFixed

fullerim matı tarihi de bazen fullüyorum bugüne kadar devletim hiçbir sınavında tyt tarihten yanlış yapmadım ayt tarihi de hallediyorum
  5. raFixed

fizik biyoloji bakmayacağım zaten sayısal çıkışlı bir öğrenci olduğum için hocam rehber matematiği de önceden izliyordum fakat mert hoca aynı konuları anlatırken ispatlarını da vermesi beni cezbetti teşekkürler yine de :) 1706198168 mat kasmakla ilk 2000e gireceğimi sanmıyorum ki öyleyse rahat...
  6. raFixed

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim bölümümü değiştirmek için dondurdum bölümüm sayısaldı. Bu sene Ankara Hukuk Bilkent Hukuk hedefliyorum izlediğim kanallardan bıkkınlık geldi artık Matematik zaten okuduğum bölüm matematikle ilgili problemim yok fakat dershaneye gitmediğim için ders dinlemem...
  7. raFixed

Yeniden tercih yapabiliyor muyuz?

yatay yaparsın tercih yaparken niye araştırmadın
  8. raFixed

Meslek liseliyim sayısal 300bin yapılır mı?

hocam yıl boyu toplam 50 saat bile çalışsan çok rahat girersin azıcık kafa çalışıyorsa sınava girenlerin çoğu kestane
  9. raFixed

MSÜ için hangi alana ağırlık vermem gerekiyor?

hedefin varsa gocunma çalış kanka meyvelerini alırsın türkçe için sarı bir kitap var ales paragraf diye...
  10. raFixed

teşekkürler inşallah senin için de hayırlısı olur sana verebileceğim tavsiye bol bol kitap oku kitap okumayı sevmiyorsan da paragraf çöz azıcık ders çalışsan girersin zor değil kaynak da önerebilirim istersen
  11. raFixed

derslerim zaten iyiydi yks çok kötü geçmesine rağmen hacettepede matematik okuyorum şu an gayet mutluyum :)
  12. raFixed

attığım sonuçta ilk aşama başvuruyu yapıyorsun ben kazanmama rağmen gitmedim sonraki aşamaları bilmiyorum ama tyt düzeyinde bir sınav oluyor şubat mart aylarında ilk etap o o sınavın sonucuna göre hho kho dho tercihi yapıyorsun hho yazsam gelirdi ama ben deneme sınavı gibisinden girdim 16klık...
  13. raFixed

tyt hocam
  14. raFixed

DA hangi üniversitelerde

hacettepe matematik 1663153438 hayvan sahipleri genelde hayvan çomarı oluyorlar kadının yüzüne 40 dikiş atılmış masum köpekler yapmaz hemcinsin yapmıştır köpeklerin üstüne atıyosun diye kadını linçleyenler var işin çok zor
  15. raFixed

İlahiyat Okunur Mu Sizce?

okunmaz iktidar değişecek
  16. raFixed

YKS TERCİHİM NASIL OLMALI

istek sırası yap en çok neyi istiyosan bire onu yaz altına da ikinci üçüncü isteğin şeklinde git üçüncü tercihin gelirse dördüncü tercihine üzülmeyecek şekilde
  17. raFixed

YKS Netleriniz Nasıl?

hedef ilk 10 du 20 60 arası gelecek
  18. raFixed

YKS Netleriniz Nasıl?

ayt fen 25 net geldi depresyondayım anlık
  19. raFixed

TYT için sözel derslere bakmamak hata mı olur?

ilgin yoksa çalışman gerek maalesef ben boş vakitlerimde açıp tarih programları izliyorum din de aynı şekilde ilgi alanım oluyor bi şekilde
  20. raFixed

TYT için sözel derslere bakmamak hata mı olur?

dengeli çalış genel kültğrğn iyiyse sosyal çalışma ben hiç çalışmadım bugüne kadar çalışan arkadaşlarımdan iyi yapıyorum kuduruyolar
Top Bottom