Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

UDEMY Her Şey 50₺ [ İNDİRİM ]

Merhaba, 21 Temmuz' a kadar UDEMY' de her kurs 50₺ kesinlikle kaçırmayın.
  2. smithblacksmith

AÖF İşletme Yeniden Aktifleştirme Nasıl Olur?

Merhaba, Anadolu Üniversitesi AÖF işletme kaydım vardı, dondurmuştum. Site çok kötü tasarlanmış hiç bir şeyi bulamıyorum, AÖF kaydıma yeniden devam edip ödeme yapmak istiyorum ve sınav tarihlerine vs nereden bakabilirim?
  3. smithblacksmith

Yabancı Dil Eğitimi Almak İstiyorum

Konuşabilir misin mesela
  4. smithblacksmith

Yabancı Dil Eğitimi Almak İstiyorum

Merhaba, Yabancı dil öğrenmek istiyorum, kursa gidenler genelde öğrenemediklerini söylüyor, kuralları öğrettiklerini söylüyorlar. Çalıştığım şirkette herkes internetteki kurslarla vs öğrenmiş. Sizce nasıl öğrenebilirim?
  5. smithblacksmith

sözel öğrencileri neden hafife alınır

Sözelde çoğunluk ezbere dayalı, Sayısalda hem ezber(formül) hem düşünce (formüldeki işlemlerin nerede kullanılacağını bilmek) hem zeka gerekiyor (sonucu bulmak) Yani sözel daha kolay olduğu için bu muamele yapılıyor sanırım.
  6. smithblacksmith

Aile Baskısı, Kötü Psikoloji, lise

Uzun ve boş konuşmuşsun, şantiyede elektrik de döşediğim oldu ofiste çalıştığım da oldu. Türkiyede eğitim her şeyden önce gelmez. Okursun işsiz kalırsın ya da düşük ücretlerde çalışırsın. İlla youtuber ol demiyorum o örnekti sadece, zanaat öğrense de iyi para kazanır. Türkiye' de konfeksiyonda...
  7. smithblacksmith

Aile Baskısı, Kötü Psikoloji, lise

Aileni dinleme, neye yeteneğin varsa ona yönel. Bu ülkede hiç olmayan sektörlerde bile insanlar başarılı olup yeni sektörler türetti (youtube, twitch vs.) Çoğunu sevmesem de ailelerin "doktor ol, mühendis ol" gibi saçma laflarından kendilerini çekip şuan daha iyi yaşam standartlarına sahip...
Top Bottom