Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

2 yıllık bölüm okunur mu

hocam ne alaka ee anlamadım
  2. t1k3beratfatih

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

özel sektora gir bakiyim sana 30k fazla mı verıyor bu saatden sonra iş devlete bakıyor.
  3. t1k3beratfatih

🟠 MEB: "MÜFREDAT DEĞİŞİYOR!"

uygulama çok saçma saatleri düşürmek yerine "konuları sadeleştirdik " ??? pardon da niye saati düşür konuları daha agırlık ver NET BİR ŞEKİLDE AMA. e o zaman sadeleşen konular yks etkilesin ben anlamadım konular sadeleşiyorsa eger yks zorlugunun düşürlmesi lazım atıyorum fizigin +...
  4. t1k3beratfatih

Direksiyon sınavında ki komisyon üyeleri sizce nasıl insanlar?

bazıları çok esnek olabilir geçen hafta kaldıgımda gayet relax hocalar geldi ani freeni felan boşver dediler park alanına geçirdiler .d park gelince zortladık tabi
  5. t1k3beratfatih

Direksiyon sınavında ki komisyon üyeleri sizce nasıl insanlar?

komisyon dediginde okul ögretmeni kişiye göre degişir örnk matamtik hocası dersini düşün bir de beden hocasının veya da görsel sannatlar
  6. t1k3beratfatih

YKS'ye Günler Kala Sky-is-the-Limit

benim gözüme yüksek geldi ama sanki bi tik düşük 120 140 olsa daha iyi olabilir
  7. t1k3beratfatih

aynı fıkrıdeyim hele youtbe kanal açanlar birden abone topluayıp para kazanıyolar ya kafayı yedirtıyolar özellike bazıları döner mı alıcak bi şey mı lazım 2 test sorusu çözüp para alıyo itler
  8. t1k3beratfatih

sadece tyt çalışıyorum 90 net nedir yaw gerçi sayılsacımışsın da 90 net nE sayısalcılar ayt daha iyi olur sennki WTF 1713532993 TYT şuan 30 netim falan var istedigim bölüm puani 300k ki tahminen yerleşebılıyorum bu sene aday sayısı 3m 3m 1m mezuna bırakcagı için belki bırakmaz bilemem hedef...
  9. t1k3beratfatih

Kaç dersten kalınca sınıfta kalınıyor?

demek üni mat olmadan geçicem he :D :cool::cool:
  10. t1k3beratfatih

Üniversite sınavına 2 ay kaldı ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?

keşke ona verecek parayı bana verselerdi.... (konuyu açan kişi için dedin ya onun üzerinden alıntı yaptım)
  11. t1k3beratfatih

Öğrenci için küçük yatırımlar

yaw halk arz bor şeker aldım 20 tl uçtu 600 oldu çekmedim artar diye ertesi gün girdim 300 olmuştu şimdi tekradna 600 olmasını beklıom lol
  12. t1k3beratfatih

Direksiyon sınavında ne yapmalıyım?

bu konuyu ben açıcaktım sagolasın benim yerime açmısın @cevahirk34
  13. t1k3beratfatih

YKS Tercih Listem Doğru mu?

bi de üni yazmışsın iyi hoş nerde kalmaya düşünuyon (kyk geç çıkmadı diyelim ) kira ateş pahası fatura da e eve eşya da alcan
  14. t1k3beratfatih

YKS Tercih Listem Doğru mu?

tyt ayt puanın kaç
  15. t1k3beratfatih

YKS Sonuçları ne zaman açıklanıcak?

ben beklemıyorum arkadaşalar kesin olarak ilk 5 milyon bekıyorum
  16. t1k3beratfatih

Kombinasyon Soru Çözümü

soruyu bi dha çöz olmadıysa bulana kadar tekrar çö
  17. t1k3beratfatih

Lisede bilgisayar gerektiren bölümler

ah be koçum biz o yollardan geçtik.. ama işe yaramadı madem çok istıyorsan al bakalım ama sakın unutma sevdigim bir bölüm olursa daha çok keyif alırsın Elektirik elektronik yazılım motor ben elektirik yazılım okuyorum ama hiç de kalkıp babam almadı gitim kendim aldım :D bu hafta guzel...
  18. t1k3beratfatih

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

@METSHEESH lan oglum atsana iban alıcam diıyom 1686654081 link atmak yasalsa yollasana
  19. t1k3beratfatih

tamam at iban
  20. t1k3beratfatih

nerden satın alıoz ?
Top Bottom