Arama sonuçları: *

• Users: userId
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. U

11. Sınıfta Dershane Gereksiz Mi?

Evde kendine günlük 2-3 saat çalışma fırsatı oluşturabileceksen gerek yok, ama kendimi kontrol edemem mantığındaysan git hem seni 12. Sınıf temposuna hazırlanır
  2. U

YouTube Hocaları YKS

Umarım ki istediğin hedeflerine ulaşırsın.
  3. U

YouTube Hocaları YKS

Sayısal olduğum için sayısal hocalar hakkında yazacağım. Matematik: Eğer aşırı kötüysen, yani hiçbir şey bilmiyorsan Rehber matematik. Bu dediğime bakarak rehber matematik kötü olarak düşünme her seviyeye hitap ediyor biraz ders çalışırken insan kafayı yediğinden bu adamın hayat heyecanı seni...
  4. U

TYT Matematik-Türkçe Test kitabı önerisi

Tyt matematik için seviyeni tam bilmiyorum lakin yine de belki farklı insanlar da okur diye genel bir anlatım yapayım. Leş düzeyde isen; YouTube'dan kendine bir hoca belirle(tavsiyem Mert Hoca). Onların kendi kitapları oluyor. Onlardan bir tane al, onlar ile beraber günlük çalışma ile ilerle...
  5. U

4 yıl üniverste için her şey dahil gider ne kadar olur?

Bence yeterli olur, şu şekilde düşün Ege ve civarındaki şehirler tatil zamanları oldukça pahalı oluyor. Şu anda biraz araştırırsan tatil süreci daha tam anlamıyla bitmediğinden 6-7k civarına dahi stüdyo daire zor bulursun. Üniversite zamanı stüdyo daire gibi veya apart mantığında kalırsan...
Top Bottom