Arama sonuçları: *

• Users: wruno
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. W

Dgs Hakkında kafama takılanlar

Merhaba, YKS'ye bu sene herhangi bir hedefim olmadan sadece TYT sınavına girdim 250k geldi. Mezun senemin planlamalarını yaparken DGS gözüme çarptı, 4-5 saattir internette bakıyorum ama bazı cevapları net olamayan sorularım var onları sormak istedim. Öncelikle hedefi cok yuksek olan biri için...
  2. W

universite sınavı hakkında yardıma ihtiyacım var

merhaba öncelikle tüm türkiyemizin başı sagolsun. belirli sebeplerden dolayı surekli erteledigim sınav sürecinde bugune geldim. elimde sadece tyt matematik (geometrisini cozmeden) denemelerde 25-26-27 net yapıyorum. birde 3 ünitesini 4 kere izleyip izleyip bıraktıgım bir tyt kimyam var. 11...
  3. W

Dershaneden sözleşmesinden cayma

11. Sınıfım birkac ay once 12. Sinif icin gittiğim dershaneye on kayit yaptirdim fakat suan 12 de baska bir yer dusunuyorum taksitli olarak odeyecegiz. odemeye daha baslamadik 12. Sinif icin cayma hakkim varmi? Yaptığımız Sozlesmede ağır hastalik veya sehir degistirme haric paranin hepsinin...
  4. W

AÖL Gecis Abla Veli Kabul Edilir mi?

Merhabalar, 11. sınıftayım acik ogretime gecis yapacagim halk egitimde yapilacak islemlerde ablam veli sayilir mi 18. yasindan buyuk bilgisi olan var mı?
Top Bottom