Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Kitap Önerisi Alabilirmiyim

Diğer kitaplarının ismi nedir acaba ? bulamadımda.
  2. Ellie Williams

Güzel bir kitap gibi teşekkürler. ❤ 1623229003 Güzel gibi teşekkür ederim önerin için. 😅
  3. Ellie Williams

Bu kitapmı ?
  4. Ellie Williams

Yeni başlıyordum. 😅 1623228641 Komik çocuk seni.
  5. Ellie Williams

İsmi nedir acaba ? içeriğini merak ettim.
  6. Ellie Williams

2. Kitabı çıkıcakmı kesinmi yani ? Stardew valeye 110 saat gömmüştüm zamanında Uncharted 4 ve Witcher 3'de baya ilgi çekici olsa gerek.
  7. Ellie Williams

Kütüphanelerde bu tarz bir olay varmıki 🤔 uzun zamandır gitmemiştim ama çok beni sarıcak kitaplar olucağını sanmıyorum. 1623184608 Netflix'te dizisini izlemiştim pek sarmamıştı belki kitaplarına bir şans veririm önerin için teşekkürler. ❤
  8. Ellie Williams

Çok uzun bir seri gibi bir ton kitapı var bir ara derinlemesine bakıcam teşekkürler önerin için. ❤
  9. Ellie Williams

İçinde bu oyunların olaylarını anlatıyor bu oyunlar'dan birini oynadıysan bile baya sarar seni.
  10. Ellie Williams

Evrendeki bütün Sherlock holmes kitaplarını almış olabilirim 😅 önerilerin için teşekkür ederim. ❤
  11. Ellie Williams

Kan Ter ve pikselleri unutmuşum önerin için çok teşekkürler. ❤ 1623183789 Anime çok sevmiyorum ama önerin için genede teşekkürler. ❤ 1623183895 Kitaplara bakıcam önerin için teşekkürler. ❤
  12. Ellie Williams

Merhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
  13. Ellie Williams

İzlediğim Dizinin Kitabını Almalımıyım

Araştırdım ama kargo fln tek tek pahalıya geliyor 72 TL 4 kitap için uygun biraz ama işte pahalı gene 🚬🚬
  14. Ellie Williams

Teşekkür ederim biraz fiyat pahalı olduğu için tereddütte kaldım ( keşke güzel ülkemde bari kitap okumak ucuz olsa )
  15. Ellie Williams

Merhabalar The 100 adında bir dizi var Netflix'de 5 sezon olarak yayında korsan olarak'da 2 sezonunu bitirdim ( yeni çıktığı için netflix'e gelmesi 2 yıl sürer glb ) Diziyi çok beğendim bilim kurgu sevdiğim için ilk sıralarımda nerdeyse , 4 adet kitabı var 72 TL falan sizce almalımıyım Diziyi...
  16. Ellie Williams

Çogu evde kütüphane olmaması...

Kücükte olsa bir kitapligim var 100 150 kitap arasi yarisi roman yarisi artik çocuk kitabi keşke büyütebilsem ama kitap fiyatlari malumuniz çok pahali :(
Top Bottom