Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

The Witcher kitap serisi al-sata gider mi?

https://www.amazon.com.tr/Witcher-Serisi-Kutulu-Kitap-Tak%C4%B1m/dp/6052998504 185 TL'ye alabiliyorum bunu, al-sat yapmak için alınır mı?
  2. Enivici Vokke

e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Haydaaa, öyle demeyin. Türkiye sizin gibiler yüzünden bu halde. Hepiniz cahilsiniz. Hiç kitap okumadınız kesin. Sanata değer yok. En zeki benim. (!)
  3. Enivici Vokke

Kendi fikrimi yazamayacaksam neden böyle bir konu başlattı o zaman? Sadece parasından dolayı değil, kısıtlı vaktimi de değeceğinden emin olduğum bir kitaba harcamak isterim. Benim fikrim bu. Olumsuz yorum yapmayalım mı?
  4. Enivici Vokke

Ve internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun. İnterneti azaltın biraz bence.
  5. Enivici Vokke

Örnek verdim sadece. Üç Silahşor kitabını aldım en son bu fiyata. Sana da öneririm, belki okuduğunu anlama kabiliyetin artar. Pek zannetmiyorum ama.
  6. Enivici Vokke

Sadece suç ve ceza'dan bahsetmiyorum. Bir sürü klasik 3-5 TL'ye düşüyor Amazon'da. 1651167723 Okumadığımı ne biliyorsun? Sadece Suç ve Ceza'dan bahsetmiyorum. Bir sürü klasik 3-5 TL'ye satılıyor Amazon'da. Okuduğunuzu anlayabilme kapasitenize hayran kaldım.
  7. Enivici Vokke

Dedim ya, Suç ve Ceza gibi klasikler Amazon'da 5 TL diye. Gider klasikleri alır okurum onu alacağıma. Neyin boşunu yaptın? 1651167460 Hayır, Amazon'dan klasik kitaplar alabilirim. 1651167491 Gene anlatamadım sanırım. 5 TL'ye Amazon'dan kitap alırım diyorum. Gidip cips alırım demiyorum.
  8. Enivici Vokke

Anlatmak istediğim şey 5 TL'mi daha iyi değerlendirebilecek olmamdan dolayı almazdım.
  9. Enivici Vokke

Almazdım maalesef. 5 TL'ye 750 sayfalık Suç ve Ceza'yı satıyorlar Amazon'da.
  10. Enivici Vokke

DA Forum Okuyor Etkinliği

Amazon indirimlerini takip et. 800 sayfalık eserleri 8-9 TL'ye aldım.
  11. Enivici Vokke

Dayı benim B12 vitamini eksik herhalde ya. Kitabı daha okurken ne okuduğumu unutuyorum. Nasıl anlatayım kitabı?
  12. Enivici Vokke

Bu arada okuduğum kitapları çok çabuk unutuyorum ben. :( Bazen ara da veriyorum okumaya. Şu anda okuduğum bir kitap var ama bitirdiğimde incelemesini yapabileceğimi zannetmiyorum. :D
  13. Enivici Vokke

Katılıyorum. Önemli olan sevdiğin türü bulabilmek. Yoksa benim için de kendini geliştirme kitapları çok boş. Ama polisiye/suç kitaplarını okurken kendimden geçiyorum.
  14. Enivici Vokke

Yürüyen Ölüler kitaplarının okuma sıralaması

Hala cevap bekliyorum.
  15. Enivici Vokke

Aydınlatabilecek kimse yok mu?
  16. Enivici Vokke

1- Yürüyen Ölüler 2- Yürüyen Ölüler İsyan 3- Yürüyen Ölüler Valinin Düşüşü Şeklinde diye biliyorum. Emin olmak için size sormak istedim. Elimde İsyan kitabı var, sanırım 2. kitabı bu. Eğer öyleyse önce 1. kitabını sipariş vereceğim. Yazdığım sıralama doğru mu?
Top Bottom