Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Bu üç Arsen Lüpen arasındaki fark nedir?

Ben olsam Dokuz Yayınları'nın setini alırdım. Kapak tasarımı konusunda katılıyorum Portakal'ın tasarımı daha güzel. Fakat daha fazla sayfa olmasından dolayı Dokuz Yayınları'nı alırdım.
  2. Gizemss

Barney'in yazdığı Bro Code (How I Met Your Mother) Kitabı ile kız tavlamak mümkün mü?

Kitapta olan şeyler onlar. Barney birini tavlamadan önce s*lak ve alkollü olmasına dikkat ediyor. Neil olduğuna, Google'ın sahibi olduğuna inandırmak gibi şeyler. :D
  3. Gizemss

Barney'in yazdığı Bro Code (How I Met Your Mother) Kitabı ile kız tavlamak mümkün mü?

Birini astronot olduğuna inandırabilirsen, o kadar s*lak birini bulursan neden olmasın?
  4. Gizemss

KİTAP ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ?

Dijital Kale diyebilirim. Güzel bir kitaptır. Özellikle hack, yazılım gibi şeylere ilgi duyuyorsan.
  5. Gizemss

Kitap Önerisi ( Kişisel Gelişim) :D

Belki ilgini çeken olur. https://donanimarsivi.com/forum/konu/okudugum-birkac-kitap-tavsiyesi.181144/
  6. Gizemss

Okuduğum birkaç kitap tavsiyesi

Dünyanın 1 numaralı kitabı çünkü.
  7. Gizemss

Ben de yapıyorum ya klavye, mouse, kulaklık. Bütün Donanım Arşivi üyeleri: 🧠
  8. Gizemss

Tavsiye için teşekkürler. :) Rica ederim. Tavsiye için teşekkürler. :)
  9. Gizemss

Buraya hiç konu açılmamış, ilk konuyu açayım bari. Sizlere okuduğum kitaplardan öneri yapayım belki ilginizi çeken olur. 1- Sherlock Holmes Serisi - Sir Arthur, Conan Doyle Eğer Sherlock Holmes dizilerini, filmlerini izlemişseniz ve beğendiyseniz kitaplarını da beğeneceksiniz. Dizilerden daha...
Top Bottom