Arama sonuçları: *

1. Hudzell

11. Sınıf Fizik Soru Bankası Önerisi

Ya proje ödevim var da fiziğe de bu dönem pek çalışamadım. 200 soru ödevini en seri yoldan yapmam lazım diye kolay kaynak seçtim.
  2. Hudzell

40 seans aldım teşekkürler, soruları kolay ve daha bakmadım ama her birinin videolu çözümü var. Ayrıca ilk başta örnek çözülmüş soru çeşitleri göstererek konuyu özetle anlatıyor, konuyu okuyacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  3. Hudzell

Mümkünse çok zor bir kitap olmasın ve soruların cevaplarına çözümüyle ulaşabileceğim bir kaynağı olsun. Aşırı fazla ödev veriliyor kaynağa bakma durumunda kalabilirim. Konu dışı herhangi bir yorum istemiyorum, teşekkürler.
  4. Hudzell

Kitap okumayı sevdirecek güzel bir kitap arıyorum

Oyunları görev üzerine, hikayesi oyunlarda ki gibi değil. Yani evet görevler hakkında bölümler var da hikayesinde arkadaşlara bağlara daha çok yer verilmiş. Okuyalı 2 sene oldu tam hatırlamıyorum mesela kitabın birinde sevdiğim bir kadın oluyordu onun ile ilgili geniş kısımlar da geçiyordu...
  5. Hudzell

Kitap okumayı sevdirecek güzel bir kitap arıyorum

Arkadaş bilgilendirici istemiş de, bari hazır siz oyun kitabi önermişken ben de önereyim. Assassin's Creed'in kitapları da olabilir sarıyor.
  6. Hudzell

Cesaret Çağı - Fantastik Kurgu - 1. Kitap Tamamlandı -

hocam bir gün kitabını çıkarırsanız haber edin alalım elinize sağlık umarım yazarlık konusunda daha iyi yerlere gelirsiniz 🥰
  7. Hudzell

Hırsızlar her zaman kaçar - Fantastik Kurgu - 4. Bölüm Skooma Kaçakçılığı

Elinize emeğinize sağlık hocam güzel olmuş. ❤️
  8. Hudzell

Mount & Blade: Çöl Masalı 3. Bölüm - Kötü Haberler

hayret kimse eline sağlık yazmamış :D güzel konu hocam emek vermişsiniz elinize sağlık
  9. Hudzell

20 Tl KİTAP ÖNERİSİ !

açıkca pek kitap yazarları felan bilmem de ben assassin's creed'in kitabını okuyorum sarıyo 4 veya 5 kitabı olması lazım hepsi 450-500 sayfa falan
Geri