Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Joker / Dünya cildi ÇIKTI ! 20. yüzyıl Osmanlısın da geçen Joker hikayesi !!!

böyle bir şeyin çıkmasını beklerdim
  2. KaganKK06

Kitap tavsiyesi verir misiniz

Ama kesinlikle devamını okuma isteği geliyor. 3.Bölüme geldiniz mesela 4.yü cidden merak ettiriyor.Tavsiye ederim Satranç söylemiştim biraz kısa kitap ama gayet güzel Hayvan çitfliğini bilmeyen yoktur bence :) Birde bir kısmını okuyup bıraktığım kitap var o da 1984.Onu da okuyabilirsiniz.Bizim...
  3. KaganKK06

biraz değişik hocam.Bir ülke düşünün ama kitap okumak yasak Bizim karakterimiz itfaiyeci ve kitapları yakıyorlar yanma bahanesiyle,bir süre sonra ana karakter kitap okuma güdüsü geliyor diyim en kısaca başlangıcı.Devamı gerçekten güzel.Sonunu anlatayım isterseniz :)
  4. KaganKK06

Satranç, Hayvan Çiftliği, Fahrenheit 451
  5. KaganKK06

TYT Ders Notları Olan Kitap Önerisi

Çap yayınları fasikül setleri.Çok fazla not yok ama konuyu 1-2 sayfada anlatıyor sonra soru hep.Kitapçılardan ilk bakın kontrol edin sonra alın bu şekilde daha iyi olur.Tüm sınıf ve dersler için ayrıydı
  6. KaganKK06

Türkçe ödevim için kitap okuyan biri lütfen yardım etsin

Satranç kitabını okuyabilirsin sarar.Okudum ama hem zamanında edebiyattan kaldığımdan hemde 1-2 ay önce okuduğumdan fazla bir şey hatırlamıyorum.Bir yerini hatırlıyorum bir gemide şampiyon ile maç oynuyorlardı ama para karşılığı ile oynuyordu o kadar iyi olunca.Oradaki 1 kişide hırsından dolayı...
  7. KaganKK06

Çok kafa yormayan kitap önerisi

Satranç,Hayvan çiftliği,Körlük bunları okudum hocam Körlük eh işte diyebilirim ben fazla beğenmedim
  8. KaganKK06

İngilizce kitap tavsiyesi

Selamlar.İngilizce kitap tavsiyesi isteyecektim sizden.Artık İngilizce kitap okumam gerektiğini düşündüm.Önerebileceğiniz sürükleyici kitap var mıdır?Bütçeye gerek yok diye düşünüyorum
Top Bottom